Διακεκριμένοι σεφ επιλέγουν και βραβεύουν τα προϊόντα Δωδώνη
5 αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισαν στο πλαίσιο των Chef ChoiceAwards 2022
Τα αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ επιλέγουν και βραβεύουν φέτος διάσημοι σεφ, στο πλαίσιο των Chef Choice Awards 2022, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias και το Hotel & Restaurant Daily.
Η ποιότητα, η άριστη πρώτη ύλη και η κορυφαία γεύση αγαπημένων προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ συνέβαλαν στη διάκριση τους, στο πλαίσιο των ChefChoiceAwards 2022, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias και το Hotel&RestaurantDaily.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Cheese& Dairy Products» η ΔΩΔΩΝΗ μονοπώλησε καθώς το Κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε τη διάκριση “Winner”,η Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε ως “ΗighlyRated” και το ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό Κλασσικό με το ΔΩΔΩΝΗ Βούτυρο αγελάδος να συγκαταλέγονται επίσης στα προϊόντα που ξεχώρισαν, με την ένδειξη “Shortlisted”.
Παράλληλα, στην κατηγορία «The VeganChoice» το νέο ΔΩΔΩΝΗ Plant’d διακρίθηκε ως “ΗighlyRated”.
Η διαδικασία αξιολόγησης των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ στο θεσμό έγινε μέσα από μια «τυφλή» μαγειρική δοκιμασία στην εκπαιδευτική κουζίνα των ΙΕΚ ΑΚΜΗ και άφησαν ελευθέρους τους σεφ της Κριτικής Επιτροπής να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα… να δημιουργήσουν γεύσεις!
Συγκεκριμένα, διακεκριμένοι σεφ της της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, όπως ο Μιχάλης Νουρλόγλου, η Κωνσταντίνα Βούλγαρη – Κοντεσοπούλου, ο Γιώργος Μανίκας, ο Στέφανος Σμπόνιας κ.α. δοκίμασαν τα προϊόντα και τα χρησιμοποίησαν σε πρωτότυπες συνταγές. Στη συνέχεια, τα αξιολόγησαν βάσει της ποιότητας, των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, τη γεύση, την εμφάνιση αλλά και την αξιοποίηση υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών από την ίδια την εταιρεία.
Η Βίκυ Παπουτσάκη, MarketingManager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ στα ChefChoice Awards 2022, απονεμημένη από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή έμπειρων σεφ, αποτελεί την ύψιστη σφραγίδα ποιότητας για εμάς.Στη ΔΩΔΩΝΗ, είμαστε υπερήφανοι για την τήρηση της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους καταναλωτές την καλύτερη γεύση και την υψηλότερη ποιότητα γαλακτοκομικών και vegan -πλέον- προϊόντων».