Market

Isla Brown Corinthia: Ο ιδανικός προορισμός για κοντινές αποδράσεις

Διακοπές από την Αθήνα, μόλις 40’ λεπτά μακριά

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Isla Brown Corinthia
© Pygmalion Karatzas

Το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα, το Isla Brown Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους, προσφέρει φιλοξενία υψηλής αισθητικής και προσιτή πολυτέλεια, μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα.

Θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας ή να χαλαρώσεις για ένα Σαββατοκύριακο μακριά από την όμορφη αλλά “αγχωτική” πρωτεύουσα; Το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα, το Ιsla Brown Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους σε προσκαλεί σε ένα καταφύγιο φιλοξενίας υψηλής αισθητικής, με προσεγμένη αλλά και προσιτή πολυτέλεια.

Με 166 πολυτελή δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια και σπα, γυμναστήριο και υποδομές για θαλάσσια σπορ φέρνει νέα πνοή στην περιοχή και εγγυάται ποιοτικές εμπειρίες διακοπών που αποπνέουν χαλάρωση, ποιότητα και διακριτικότητα για οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να βιώσουν ξεχωριστές διακοπές σε ένα νησιωτικό σκηνικό με εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής χώρας.

Φτάνοντας στον προορισμό, ξεπροβάλλει μπροστά  σου ένα κτίριο ξεχωριστής αισθητικής που υπογράφει η Elastic Architects.  Μια σειρά από τεράστιες καμπυλωτές επιφάνειες στην εξωτερική πλευρά θυμίζουν τα βότσαλα της παραλίας που αστράφτουν κάτω από το λαμπερό ελληνικό φως, ενώ η χρωματική παλέτα του εσωτερικού του παραπέμπει στο τοπικό ηφαίστειο (Σουσάκι) που υπήρχε στην περιοχή πριν εκατομμύρια χρόνια. Μπαίνοντας στο δωμάτιό σου, ασυναίσθητα το βλέμμα σου αντικρίζει την υπέροχη βεράντα με θέα το μπλε του Σαρωνικού και αμέσως αισθάνεσαι πως είναι αυτή η στιγμή που ο χρόνος σταματά και η χαλάρωση διαρκεί για πάντα.‘ Ενα υπέροχο ταξίδι μοναδικών εμειριών, πολυτέλειας και άνεσης ξεκινά!

Isla Brown Corinthia
© Pygmalion Karatzas

Η μέρα ξεκινά με πλούσιο πρωινό στο εσωτερικό εστιατόριο του ξενοδοχείου με προτάσεις που πείθουν ακόμη και τους λιγότερο «πρωινούς» τύπους να σηκωθούν και βουτιές στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο, πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και πετσέτες. Βέβαια, για τη βουτιά σου μπορείς να επιλέξεις και την υπέροχη εξωτική πισίνα του ξενοδοχείου με τα σμαραραγδένια νερά. Δίπλα στην πισίνα θα βρεις ένα κομψό all day bar που απλώνεται με τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες ιδανικό για να απολαυσεις ωραίες προτάσεις σε barfood και ενδιαφέροντα cocktails μέχρι αργά το βράδυ.

Οι πιο επιλεκτικοί προσθέτουν σε αυτά και την κατηγορία παροχές: spa, γυμναστήριο ή και watersports. Υπό την επιμέλεια μιας έμπειρης ομάδας μπορείς να απολαύσεις μια πληθώρα από watersports δραστηριότητες για κάθε γούστοκαι προϋπολογισμό που θα απογειώσουν τη διαμονή σου στο ξενοδοχείο. Εάν απολαμβάνεις οικογενειακές διακοπές τότε αξίζει μια μέρα στο Aqua Park, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν σαν παιδιά.

Isla Brown Corinthia
© Pygmalion Karatzas

Φυσικά, η εμπειρία δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την απόλαυση κλασικών ελληνικών πιάτων στο εξωτερικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Θαλασσινά πιάτα, αγαπημένες ελληνικές συνταγές και ένα ειδυλιακό σκηνικό στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου συνθέτουν το απόλυτο δείπνο με φόντο την ειδυλλιακή θέα στην παραλία.

Εάν όλα τα παραπάνω αποτελούν έμπνευση για την επόμενή σου εξόρμηση, τότε δεν έχεις παρά να ετοιμάσεις βαλίτσα και να βρεθείς σε 40’ στο Ιsla Brown Corinthia.

brownhotels.com/corinthia/isla

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ