Market

Αγέλη Προβάτων με λαμπερή επίσημη πρεμιέρα κάτω από την Ακρόπολη

Στον θερινό κινηματογράφο Θησείον

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα της ταινίας Αγέλη Προβάτων
Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα της ταινίας Αγέλη Προβάτων

Αγέλη Προβάτων: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας παρουσία σκηνοθέτη και πρωταγωνιστών.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Δημήτρη Κανελλόπουλου Αγέλη Προβάτων, στον θερινό κινηματογράφο Θησείον. Παρόντες ο σκηνοθέτης, οι πρωταγωνιστές Δημήτρης Λάλος, Γιάννης Βασιλώττος, Δημήτρης Λιόλιος, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κίμωνας Κουρής και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας, η ομάδα παραγωγής, αλλά και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Αγέλη Προβάτων, πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Δημήτρη Κανελλόπουλου, απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο περσινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ήταν υποψήφια για 10 Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, κερδίζοντας το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Άρη Σερβετάλη. Από τις 23 Ιουνίου θα προβάλλεται στους κινηματογράφους της χώρας από το Cinobo και τη Danaos Films.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Δημήτρης Κανελλόπουλος, δήλωσε: «Η ταινία έγινε με τον τρόπο που ο πρωταγωνιστής εύχεται κάποια στιγμή: να πιστέψουν όλοι σε κάτι κι όλοι μαζί να το κάνουν. Εγώ από τη μεριά μου εύχομαι για όλους μας την καλύτερη υποδοχή της από τον κόσμο».

copy_of_t756022.jpg

Λίγες πληροφορίες για την ταινία

Ο Θανάσης αδυνατεί να ξεπληρώσει το χρέος του στον Στέλιο. Όταν μαθαίνει πως κι ο Αποστόλης βρίσκεται στην ίδια θέση, του ζητά να συμμαχήσουν για να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία. Κι ενώ βρίσκει κι άλλους πρόθυμους να τον ακολουθήσουν, δύο νεαροί μικροεγκληματίες φτάνουν στην πόλη για να εκφοβίσουν αυτούς που χρωστούν στον τοκογλύφο. Η περιπέτεια της χρονιάς είναι ένα σύγχρονο νουάρ γουέστερν με δυνατό πρωταγωνιστικό cast και φόντο την ελληνική επαρχία.

Επισκεφτείτε το Cinobo στα:

www.cinobo.com | Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn | 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ