Market

Πόρτο: Με το brand Betano στη φανέλα του ο πορτογαλικός σύλλογος για τα επόμενα 4 χρόνια

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fotografia_2.jpg
Από αριστερά προς δεξιά: Vitor Baia, Αντιπρόεδρος FC Porto, και Γιώργος Δασκαλάκης, CEO Kaizen Gaming

Πόρτο: Με το brand Betano στη φανέλα του ο πορτογαλικός σύλλογος για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη Game Tech εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Πορτογαλίας και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, την Πόρτο.

Το διεθνές brand της Kaizen Gaming, Betano, θα είναι ο κεντρικός χορηγός φανέλας της Πόρτο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αποτελώντας την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που χορηγεί ταυτόχρονα τους τρεις μεγάλους συλλόγους της χώρας, ‘OsTrêsGrandes’, την Πόρτο, την Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται στην Πορτογαλία με το brand Betano από το 2019 και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της online στοιχηματικής αγοράς βάσει του σχετικού μεριδίου αγοράς.

Η Πόρτο είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους αθλητικούς συλλόγους της Πορτογαλίας, έχοντας κατακτήσει από δύο φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Διηπειρωτικό Κύπελλο, το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και μια το Σούπερ Κύπελλο Ευρώπης, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις έχει κατακτήσει 30 πρωταθλήματα και 17 κύπελλα.

fotografia_1.jpg
Από αριστερά προς δεξιά: Γιώργος Δασκαλάκης, CEO Kaizen Gaming και Jorge Nuno Pinto da Costa, Προέδρος FC Porto

«Η ανάπτυξή μας στην Πορτογαλία αποτυπώνεται σε μεγάλο βαθμό στις συνεργασίες μας με τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Για την Kaizen Gaming, η ανακοίνωση αυτής της χορηγίας αποτελεί μια στιγμή – σταθμό στη μέχρι σήμερα διαδρομή της εταιρείας, δεδομένου ότι η Πόρτο είναι μια από τις πλέον σημαντικές ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ποδοσφαιρικά ονόματα παγκοσμίως. To γεγονός ότι το brand μας Betano είναι μόλις ο τρίτος χορηγός φανέλας της Πόρτο τα τελευταία 40 χρόνια, αποδίδει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στη συνεργασία μας, η οποία ελπίζουμε να είναι και αυτή μακροχρόνια και επιτυχημένη», σημείωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της KaizenGaming. 

«H FC Porto διαχρονικά επιδιώκει να συνδέει το όνομά της με μεγάλα brands. Η συμφωνία μας με την Kaizen Gaming και το brand  Betano ανταποκρίνεται σε αυτή ακριβώς την επιδίωξη. Πρόκειται για μια σπουδαία συνεργασία μεταξύ μιας ομάδας με ηγετική θέση και ενός κορυφαίου brand. Επιζητούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εντός και εκτός γηπέδου και για το λόγο αυτό θέλουμε πάντα να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους», δήλωσε ο Jorge Nuno Pintoda Costa, Πρόεδρος της FC Porto.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ