Market

Η Praktiker Hellas δωρίζει στο Πυροσβεστικό Σώμα εξοπλισμό πρώτης γραμμής

Praktiker: Αλλάζει το σπίτι! Και το σπίτι μας αλλάζει την πόλη.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
praktiker_hellas_4.jpg

Η Praktiker Hellas δωρίζει στο Πυροσβεστικό Σώμα εξοπλισμό πρώτης γραμμής για την πρόληψη και αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.

Η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο Home Improvement & DIY, αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία το ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και αλληλεγγύης προς τους  συνανθρώπους μας. Σε κάθε ανάγκη της πολιτείας και του ανθρώπου γίνεται σύμμαχος συνεισφέροντας άμεσα και ουσιαστικά με δράσεις και δωρεές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας. 

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της 1ης Ε.Μ.Α.Κ στην Ελευσίνα Αττικής, προχώρησε σε δωρεά αξίας 110.000 ευρώ στο Πυροσβεστικό Σώμα, για την κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών. Συγκεκριμένα, με την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας Stihl, παραχώρησαν από κοινού στο Σώμα 175 αλυσοπρίονα, με όλα τα παρελκόμενά τους. Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου, του Εμπορικού Διευθυντή της Praktiker Hellas Δημήτρη Μάγκου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Stihl Ηλία Ραβάνη, επισημάνθηκε η σημαντικότητα της πρόληψης και της σωστής αντιπυρικής προετοιμασίας και ετοιμότητας, που αφορά τόσο στην πολιτεία και τις εταιρίες όσο και στον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

praktiker_hellas_3.jpg

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Praktiker Hellas, Δημήτρης Μάγκος, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, με τη δωρεά μας δηλώνουμε έμπρακτα το παρών και τη στήριξή μας στο σπουδαίο έργο του Πυροσβεστικού μας Σώματος και, παράλληλα, εκφράζουμε τη σημαντικότητα της πρόληψης στην αποτροπή και αντιμετώπιση πυρκαγιών. Πιστεύουμε πως με βασικές εργασίες φροντίδας των ιδιωτικών εξωτερικών μας χώρων, βοηθάμε την προστασία της γειτονιάς μας και το ευρύτερο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος που επιχειρεί σε δασικές εκτάσεις. Αυτή τη βάση πρόληψης υποστηρίζουμε και εμείς με όλες μας τις δυνάμεις, τόσο με πρωτοβουλίες όπως η σημερινή, όσο και μέσα από τα καταστήματά μας πανελλαδικά».

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες Praktiker Hellas και Stihl για την προσφορά τους, σημειώνοντας: «Η δωρεά των δύο εταιρειών είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διαφύλαξη του φυσικού μας  πλούτου, της ανθρώπινης ζωής των συμπολιτών μας και, βέβαια, της περιουσίας τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις δύο εταιρείες, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, καθώς αναγνωρίζουν το σπουδαίο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και συμβάλλουν έμπρακτα και ουσιαστικά στην αποστολή του».

praktiker_hellas_2.jpg

Η Praktiker Hellas δεσμεύεται να εξυπηρετεί με συνέπεια και συνέχεια τις ανάγκες της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας και να είναι έμπρακτα παρούσα σε πρωτοβουλίες τόσο πρόληψης, όσο και έκτακτης ανάγκης. Μέσα από τη λειτουργία της, τα προγράμματα και τις δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί, συνεισφέρει στη βιωσιμότητα των πόλεών μας, στην προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας και την προσφορά στο κοινό καλό.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Praktiker για πυρασφάλεια, πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών στο www.praktiker.gr/product-grid/pyrasfaleia

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ