Market

Kaizen Gaming: πρωτοβουλία στήριξης παιδιών από την Ουκρανία

Η Κaizen Gaming υλοποιεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου στέκεται αρωγός σε έκτακτες και μη, κοινωνικές ανάγκες

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kaizen Gaming: πρωτοβουλία στήριξης παιδιών από την Ουκρανία

Η Κaizen Gaming υποστηρίζει τα παιδιά από την Ουκρανία που βρίσκονται στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους σε ελληνικές κατασκηνώσεις.

Η Κaizen Gaming, η μεγαλύτερη εταιρεία Game Tech στην Ελλάδα, ανακοίνωσε μια πρωτοβουλία στήριξης των παιδιών από την Ουκρανία που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα, καλύπτοντας τα έξοδα για τη συμμετοχή τους σε ελληνικές κατασκηνώσεις.

Συγκεκριμένα, 100 παιδιά από την Ουκρανία, ηλικίας 6-14 ετών, τα οποία διαμένουν σήμερα στις δομές φιλοξενίας στην Αττική και στη Βόρεια Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν 2 εβδομάδες διακοπών, αθλητισμού και εκπαίδευσης, σε κατασκηνώσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με την Κaizen Gaming, να καλύπτει το πλήρες κόστος της διαμονής των παιδιών στις κατασκηνώσεις και να αναλαμβάνει παράλληλα τη μεταφορά τους καθώς και την προμήθεια όλου του απαραίτητου ρουχισμού και εξοπλισμού.

«Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εταιρικής υπευθυνότητας της Kaizen Gaming, ήρθαμε σε επαφή με το Help Ukraine, έτσι ώστε να συνεισφέρουμε έμπρακτα στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία και βρίσκονται στις δομές φιλοξενίας στη χώρα μας. Ελπίζουμε η διαμονή στις ελληνικές κατασκηνώσεις να προσφέρει στιγμές ανακούφισης και ξεγνοιασιάς στα παιδιά που βρίσκονται τόσο καιρό μακριά από το σπίτι τους», σημείωσε η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications της Kaizen Gaming.  

Η Κaizen Gaming, από την έναρξη της λειτουργίας της, υλοποιεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου στέκεται αρωγός σε έκτακτες και μη, κοινωνικές ανάγκες, υποστηρίζοντας φορείς, ανθρώπους και κοινωνικούς σκοπούς. Σε συνέχεια των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία, η Kaizen Gaming έχει προχωρήσει στη δωρεά 50.000€ στον Ερυθρό Σταυρό Ρουμανίας, δεδομένης της δραστηριοποίησης της εταιρείας στη χώρα, έτσι ώστε να ενισχύσει τις δράσεις του για την υποστήριξη σε τροφή και στέγαση των Ουκρανών που εγκατέλειψαν τη χώρα τους. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ