Market

Νέα καμπάνια Nescafé Frappé: Όποιο και αν είναι το καλοκαίρι σας, ένας είναι ο καφές σας

Είτε είστε στη θάλασσα, είτε στο βουνό, είτε με παρέα, είτε μόνος, ένας είναι ο αγαπημένος καφές του καλοκαιριού

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nescafé Frappé – Όποιο κι αν είναι το καλοκαίρι σου, ένας είναι ο καφές σου! | NESCAFÉ Greece

Ο Nescafé Frappé και ο Γιώργος Λιανός σας προσκαλούν να απολαύσετε το καλοκαίρι σας όπου και όπως εσείς θέλετε, μαζί με τον αγαπημένο σας καφέ.

Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια του καφέ Nescafé® Frappé προσκαλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν το καλοκαίρι τους όπως και όπου επιθυμούν έχοντας πάντα μαζί τους τον αγαπημένο τους καφέ.

Στην Ελλάδα, το καλοκαίρι έχει χίλια πρόσωπα για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, όμως η επιλογή για καφέ παραμένει η ίδια. Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Nescafé® Frappé, στην οποία πρωταγωνιστεί και φέτος ο Γιώργος Λιανός, σας προτρέπει να απολαύστε το καλοκαίρι σας όπως εσείς το επιθυμείτε, σε οποιοδήποτε μέρος διαλέξετε και να τραγουδήσετε μαζί του «Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι».

Ο Nescafé® Frappé με τον πλούσιο αφρό του, τον ήχο από τα παγάκια την ώρα που γυρίζει το καλαμάκι και με τη μοναδική γεύση του είναι εκεί για να σας δροσίσει και να σας ακολουθήσει και φέτος το καλοκαίρι.

Είτε είστε στη θάλασσα, είτε στο βουνό, είτε με παρέα, είτε μόνος, ένας είναι ο αγαπημένος καφές του καλοκαιριού χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί απλά… ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΑΣ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ