Market

Συνεργασία της Iason Productions με τον Γιώργο Φραγκίσκο

Η επιστροφή του γίνεται με το εμπνευσμένο «Α Breathing Exercise»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία του Funky Daylight.

Η Iason Productions βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το Γιώργο Φραγκίσκο.

Η Iason Productions βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το Γιώργο Φραγκίσκο.

Τρία χρόνια μετά το δισκογραφικό του ντεμπούτο, o Funky Franky, κατά κόσμον Γιώργος Φραγκίσκος, επιστρέφει με το εμπνευσμένο 'Α Breathing Exercise’, ένα EP με…ξεδιάντροπες αναφορές στα αγαπημένα του 80s και 90s. Τέσσερα κομμάτια βασισμένα σε synthesisers, arpeggiators, effects και drum machines συνθέτουν ένα μουσικό κολάζ με εντυπωσιακές ερμηνείες και στιβαρή ενέργεια πλούσια και ηλεκτρονική, με έμφαση στην ατμόσφαιρα και στις μελωδίες.

Το «Α Breathing Exercise» αποτελείται από ένα ποίημα του ρομαντικού ποιητή Heinrich Heine, ’87 (Der Tod)’ στην πρωτότυπη γερμανική γλώσσα, μαζί με την απόδοσή του στα aρχαία ελληνικά ∙ ακολουθεί τo ‘Sadness’, ένα χορευτικό τραγούδι που θέλει να ξορκίσει τη «λούπα» της σύγχρονης ρουτίνας και το ομότιτλο «A Breathing Exercise» (Άσκηση Αναπνοής), ένας διάλογος που χωρίς σχέδιο εκτυλίσσεται με τον παλιό συμμαθητή Λιόκαλο καθώς περιδιαβαίνουν μια έκθεση τέχνης. Τέλος, σαν αποτέλεσμα των συνθηκών των προηγούμενων ετών γεννήθηκε το κομμάτι ‘Mind over matter‘, που παροτρύνει για μια διαφορετική προσέγγιση στο μούδιασμα, που δημιούργησε στους περισσότερους η καραντίνα.

[[{"fid":"970076","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ