Market

Ο νέος κατάλογος της Praktiker οδηγός για τα Urban Kipos Awards

Για πρώτη φορά, η Praktiker Hellas διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό που θα αναδείξει την κηπουρική και την κηποτεχνία μέσα από τους ωραιότερους χώρους βεράντας, ταράτσας και κήπου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο νέος κατάλογος της Praktiker οδηγός για τα Urban Kipos Awards

Νέος κατάλογος Κήπου της Praktiker οδηγός για τα Urban Kipos Awards. Ξεφυλλίζοντάς τον ζείτε καλύτερα έξω και διεκδικείτε μοναδικά δώρα.

Η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο Home Improvement & DIY, εμπνέει μέσα από τις πολύχρωμες και ξεχωριστές σελίδες του Νέου Καταλόγου Κήπου 2022 προσκαλώντας σας να ζήσετε καλύτερα έξω… σπίτι σας, στον κήπο, τη βεράντα, την ταράτσα σας. Άλλωστε στην Ελλάδα «είμαστε του έξω».

Ο νέος κατάλογος κήπου σας καλεί να ανακαλύψετε νέα προϊόντα και καινοτομίες για να φτιάξετε ονειρεμένους χώρους με πρωταγωνιστές έπιπλα κήπου, BBQ, φυτά, γλάστρες & κασπώ, είδη σκίασης & περίφραξης, φωτιστικά & μοναδικά διακοσμητικά για τους εξωτερικούς σας χώρους. Ακόμη, θα βρείτε όλα τα νέα trends που θα εντυπωσιάσουν τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας όπως ο μαγευτικός κρεμαστός κήπος αλλά και το kipos cinema. Ταυτόχρονα, μέσα από τον νέο κατάλογο βρίσκετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, μηχανήματα κήπου αλλά και είδη κηπουρικής για να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό κήπο που θα γίνει η δική σας μικρή πράσινη όαση.

Παράλληλα, οι Kipos Εxperts είναι οι σύμμαχοί σας στη διαδικασία ανανέωσης, διαμόρφωσης και διακόσμησης των δικών σας υπαίθριων χώρων, με προσωποποιημένες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Πρόκειται για εξειδικευμένους επαγγελματίες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνους, οι οποίοι θα σχεδιάσουν το χώρο των ονείρων σας, κλείνοντας ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα της Praktiker, και με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας θα τον δείτε να ζωντανεύει.              

Μάλιστα αυτή τη φορά, ο νέος κατάλογος κήπου της Praktiker γίνεται οδηγός και πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του δικού σας Urban Kipos και την απόκτηση πλούσιων δώρων. Για πρώτη φορά, η Praktiker Hellas διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό που θα αναδείξει την κηπουρική και την κηποτεχνία μέσα από τους ωραιότερους χώρους βεράντας, ταράτσας και κήπου. Στο πλαίσιο του νέου διαγωνισμού Urban Kipos Awards θα δοθούν έπαθλα, συνολικής αξίας 10.000€ σε 60 νικητές. Αρκεί να έχετε βεράντα, κήπο ή ταράτσα, να φωτογραφήσετε τον αγαπημένο σας εξωτερικό χώρο και να δηλώσετε υποψηφιότητα. Ο τρόπος είναι απλός, μιας και τραβάτε φωτογραφίες τους χώρους σας, τις ανεβάζετε στην ειδική φόρμα και ολοκληρώνετε τη συμμετοχή σας. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τα Βραβεία της Κριτικής Επιτροπής και το Βραβείο Κοινού και διαρκεί έως τις 30/4/22.

Η Praktiker, για μια ακόμη φορά, γίνεται ο απόλυτος προορισμός για να μετατρέψετε τους εξωτερικούς σας χώρους σε καταπράσινες οάσεις. Με μια επίσκεψη στα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο praktiker.gr, βρίσκετε έμπνευση και επιλογές για κάθε ανάγκη σας. Άλλωστε στην Ελλάδα «είμαστε του έξω» και σίγουρα η Praktiker ξέρει πώς θα ζήσετε καλύτερα έξω… σπίτι σας!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ