Market

Το One Salonica κλείνει 7 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει!

Save the dates… Παρασκευή 1 Απριλίου & Σάββατο 2 Απριλίου τα πιο ξεχωριστά events θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το One Salonica κλείνει 7 χρόνια λειτουργίας

Το One Salonica γιορτάζει 7 χρόνια γεμάτα μόδα, στιλ, γεύσεις, ταινίες, events, εκπλήξεις και πάνω από όλα ατελείωτο επώνυμο shopping σε super outlet τιμές.

Το One Salonica, το αγαπημένο outlet mall της Θεσσαλονίκης, γίνεται 7 και σας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο εορταστικό τριήμερο, που δεν πρέπει να χάσετε.
Super προσφορές θα βρείτε αποκλειστικά από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Απριλίου σε ανοιξιάτικες συλλογές των top brands του One Salonica, αλλά και τα πιο ξεχωριστά events την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Save the dates…

Σάββατο 2 Απριλίου στις 18:00
Το πιο λαμπερό Fashion Show, με τα κορυφαία Spring Trends by One Salonica outlet mall, θα σας εμπνεύσει για να δημιουργήσετε τα πιο stylish σύνολα της σεζόν. Την παρουσίαση του Fashion Show θα αναλάβει η top fashion influencer, Shoprano - Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, ενώ η προετοιμασία των μοντέλων, το styling, hair & make up θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα καθηγητών και σπουδαστών των ΙΕΚ Δέλτα 360ο.

Σάββατο 2 Απριλίου στις 18:00
Η ανεπανάληπτη live συναυλία της εκρηκτικής Josephine θα δώσει μοναδικό ρυθμό στο spring Fashion Show και θα ξεσηκώσει το κοινό με αγαπημένες, γνωστές επιτυχίες της, ενώ οι δυναμικές χορογραφίες της θα μεταδώσουν τα εορταστικά vibes στους επισκέπτες του One Salonica outlet mall.

Παρασκευή 1 Απριλίου 16:30-20:30 & Σάββατο 2 Απριλίου 13:00-19:00
To Party Photobooth του One Salonica θα σας περιμένει όλους για τις πιο fun, birthday photos με τα πιο cool εορταστικά props. Επιπλέον, με την ανάρτηση της φωτογραφίας στο instagram και τη χρήση των hashtags #7YearsOneLove & #OneSalonica, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο Instagram contest και να διεκδικήσετε δωροεπιταγές συνολικής αξίας 700€, για shopping από τα καταστήματα του One Salonica.

Παρασκευή 1 Απριλίου 18:30
Το πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό Comedy Magic Show από τον μάγο Μαρμέλο θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, με τα απίστευτα κωμικά κόλπα και… mental tricks!

Σάββατο 2 Απριλίου 12:00-16:00
Το Birthday Kids Workshop θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους του One Salonica να μυηθούν στα μυστικά της τέχνης, της ένδυσης και της ζωγραφικής, για να δημιουργήσουν το δικό τους εορταστικό «έργο», υπό την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας σχεδιαστών του Catwalk project. Μια ιδανική ευκαιρία, για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο, τη φαντασία και την ευρηματικότητά τους.

Φυσικά, One Salonica χωρίς super προσφορές δε γίνεται. Από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Απριλίου οι super extra εορταστικές προσφορές στα αγαπημένα επώνυμα brands του One Salonica όπως, Polo Ralph Lauren, Boss, Gant, Lacoste, Kalogirou, Puma, Pinko, Nautica, American Eagle, Bsb, Champion, Fila, Geox, Funky Buddha, Toi&Moi και πολλά ακόμα θα σας περιμένουν για τις πιο έξυπνες ανοιξιάτικες αγορές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ