Market

Η SENDO στην CLIMATHERM 2022: παρουσίαση νέων μοντέλων

Νέα μοντέλα με κομψό σχεδιασμό και νέες τεχνολογίες

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρουσίαση νέων μοντέλων SENDO στην CLIMATHERM 2022

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της SENDO στην Climatherm 2022 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo.

Η SENDO στην CLIMATHERM 2022. Το περίπτερο της SENDO, σχεδιασμένο για να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο κλίμα στον χώρο της έκθεσης, αποτέλεσε χώρο έλξης με τον εξαιρετικό σχεδιασμό, ο οποίος ήταν προσανατολισμένος στο να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες της δίνοντας έτσι άλλον αέρα στον κλάδο του κλιματισμού.

Στην έκθεση η SENDO παρουσίασε τα νέα της μοντέλα με τον κομψό σχεδιασμό τους και τις νέες τεχνολογίες που φέρουν εφοδιασμένα με ειδικά φίλτρα HEPA κai πλάσμα ιονιστή νέας τεχνολογίας για καθαρότερο αέρα καθώς και τεχνολογία σύνδεσης με έξυπνες συσκευές και λειτουργίες μέσω Voice Commands όπως Google Assistant & Alexa της Amazon.

Λύσεις οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης παρουσιάστηκαν στο κοινό, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το νέο χρωματολόγιο των μοντέλων AEOLOS Smart όπως και το εντυπωσιακό υψηλής σχεδιαστικής σχεδίασης το Hermes Gold.

Η επισκεψιμότητα ήταν ιδιαίτερα υψηλή, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρχε από επισκέπτες του εξωτερικού καθώς στην Climatherm 2022 παρουσιάστηκαν πρώτη φορά πανευρωπαϊκά τα νέα μοντέλα AEOLOS SMART & AEGEAN τα οποία θα παρουσιαστούν και στην έκθεση MCE τον Ιούνιο στο Μιλάνο.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και παρουσιάσεις για τις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει η SENDO στον τελικό καταναλωτή που αποτελούν καινοτομία για τον χώρο του κλιματισμού και μέρος της στρατηγικής της εταιρίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ