Market

Διεθνές online εκπαιδευτικό συνέδριο από τα εκπαιδευτήρια Δούκα

Σημαντικοί προσκεκλημένοι επιστήμονες και Visionary Leaders της παγκόσμιας εκπαιδευτικής και καινοτόμου κοινότητας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διεθνές online εκπαιδευτικό συνέδριο από τα εκπαιδευτήρια Δούκα
Richard E. Boyatzis, Καθηγητής Οργανωτικής Συμπεριφοράς, Ψυχολογίας και Γνωστικής Επιστήμης στο Case Western Reserve και Andreas Schleicher, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Δεξιοτήτων, Ειδικός Σύμβουλος Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ.

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ διοργανώνουν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο με τον τίτλο «REAL WORLD – REAL EDUCATION»

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ διοργανώνουν, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο με τον τίτλο «REAL WORLD – REAL EDUCATION» με σημαντικούς προσκεκλημένους επιστήμονες και Visionary Leaders της παγκόσμιας εκπαιδευτικής και καινοτόμου κοινότητας.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν οι τάσεις της Εκπαίδευσης πέρα και πάνω από το στενό σχολικό περιβάλλον καθώς και ο ισχυρός ρόλος των εταιριών στο νέο παγκόσμιο οικοσύστημα όπως αυτό αναπτύσσεται με άξονα τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης αλλά και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην Εκπαίδευση, γονείς που ζητούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σχετικά με τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το Σύγχρονο Σχολείο στα παιδιά τους, φοιτητές και μαθητές με ανήσυχο και καινοτόμο πνεύμα αλλά και στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νέες εκπαιδευτικές εφαρμογές και προγράμματα.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν πρωτοπόρες λύσεις σε αληθινά ζητήματα όχι μόνο από ειδικούς του εκπαιδευτικού χώρου, φορείς και εταιρείες, αλλά και από μαθητές και μαθήτριες που εξελίσσουν τις Γνώσεις, τις Δεξιότητες και τις Αξίες τους προς την κατεύθυνση της καινοτομίας και των Ικανοτήτων του 21ου αιώνα.  

Το Συνέδριο έχει προσκληθεί να προλογίσει η Υπουργός Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως. Κεντρικοί ομιλητές του Συνεδρίου είναι δύο από τους πλέον διακεκριμένους επαγγελματίες στον τομέα τους. Ο Γερμανός Andreas Schleicher, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Δεξιοτήτων, Ειδικός Σύμβουλος Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ, και ο Ελληνοαμερικανός Richard E. Boyatzis, Καθηγητής Οργανωτικής Συμπεριφοράς, Ψυχολογίας και Γνωστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve των Η.Π.Α.

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τεχνολογικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, εργαλεία STEAM, εφαρμογές ρομποτικής, λύσεις peer-to-peer, καινοτόμα προϊόντα μεγάλων εταιρειών, gamification, Digital Assistants (AI) στις τάξεις, νεανική επιχειρηματικότητα αλλά και το φαινόμενο της αυξανόμενης βίας, που απασχολεί όλο και συχνότερα την κοινωνία. Παράλληλα, προσεγγίζονται θέματα που αφορούν στην ενσυναίσθηση, τη συναισθηματική αλληλεπίδραση και τις σημαντικές Αξίες και Στάσεις Ζωής σε μια εποχή που κατευθύνεται από τις τεχνολογικές εξελίξεις.  

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής: conference.doukas.edu.gr
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Επικοινωνίας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο 2106186000 (εσωτ. 0426 και 0436).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ