Market

Praktiker: Πρακτικά θέλετε εργαλεία από τα Praktiker

Εσείς βάζετε μόνο τη δημιουργικότητά σας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Praktiker Hellas, δίπλα σας είτε είστε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες μάστορες.
Η Praktiker Hellas, δίπλα σας είτε είστε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες μάστορες.

Νέος Κατάλογος Εργαλείων Praktiker: Δίπλα σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Νέος Κατάλογος Εργαλείων από τα Praktiker: Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, είναι δίπλα σας και καλύπτει κάθε σας ανάγκη σε εργαλεία, είτε είστε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες μάστορες και λάτρεις του DIY.
Στον νέο της Κατάλογο, η Praktiker βάζει τα εργαλεία… και εσείς μένει να βάλετε τη δημιουργικότητα.

Με 30 χρόνια εξειδίκευσης στα εργαλεία, αλλά και τη μεγαλύτερη γκάμα στην Ελλάδα σε κορυφαία brands, η Praktiker δίνει λύσεις σε όλες τις κατηγορίες «μαστόρων», παρέχοντας 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα εργαλεία. Εάν είστε επαγγελματίες μάστορες, όποια και αν είναι η ειδικότητά σας, βρίσκετε ό,τι χρειαζόσαστε για να πραγματοποιήσετε με λεπτομέρεια και ασφάλεια κάθε τύπο εργασίας: ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, οικοδομικές ή ξυλουργικές εργασίες και ελαιοχρωματισμούς. Ενώ για όσους είναι ανήσυχοι ερασιτέχνες μάστορες, στα Praktiker βρίσκουν όλα τα εργαλεία για κάθε DIY κατασκευή και εργασία:

  • Εργαλεία κοπής τα οποία σας κάνουν masters στην κοπή,
  • Εργαλεία τριψίματος για να λειαίνετε και την πιο σκληρή επιφάνεια,
  • Τα πάντα για το βίδωμα, αλλά και
  • Πολυεργαλεία και ό,τι άλλο χρειαζόσαστε για κάθε άλλη μικρή ή μεγάλη εργασία.

Και καθώς η οργάνωση αποτελεί το κλειδί για κάθε επιτυχημένη εργασία, στα Praktiker ανακαλύπτουν και τα απαραίτητα είδη για την προστασία μας, για την αποθήκευση των εργαλείων μας, αλλά και εργαλεία μέτρησης.

Νέος Κατάλογος Εργαλείων Praktiker

Η Praktiker έχει ετοιμάσει για εσάς τον απόλυτο οδηγό εργαλείων, με τίτλο «ό,τι χρειάζεσαι για ό,τι φαντάζεσαι», όπου συγκεντρώνει όλα όσα θα χρειαστείτε για επιτυχημένες και ασφαλείς εργασίες, και μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα tips και videos κατασκευών και οδηγών αγοράς, παραμένοντας ο σύμμαχος που θα απογειώσει τη δημιουργικότητά σας.

Μέσα από τα 16 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα, τηλεφωνικά στο 800 100 1122 (από σταθερό) ή το 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), αλλά και στο praktiker.gr, βρίσκετε ό,τι χρειαζόσαστε για ό,τι φανταζόσαστε. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγόρες σας με έως και 48 άτοκες δόσεις, ενώ μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας μηνιαίο πλάνο δόσεων με όση «Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ», για ιδιώτες και επαγγελματίες. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές, τις ειδικές εκπτώσεις καθώς και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ