Market

DIY: Aνανέωση κουζίνας και μπάνιου με το GROHE QuickFix

Τα τελευταία χρόνια το σπίτι αποτελεί το καταφύγιο σας, γι’ αυτό και το ενδιαφέρον στράφηκε στις ανακαινίσεις – μικρές και μεγάλες

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
DIY: Aνανέωση κουζίνας και μπάνιου με το GROHE QuickFix
GROHE QuickFix: Εύκολη ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου.

Η GROHE σας βοηθάει να αναβαθμίσετε το σπίτι σας με το ολοκαίνουργιο QuickFix. Μικρές βελτιώσεις, εύκολες αναβαθμίσεις, σε κουζίνα και μπάνιο.

Η GROHE, παγκόσμιος ηγέτης προϊόντων για ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου και κουζίνας, σας βοηθάει να αναβαθμίσετε το σπίτι σας με το ολοκαίνουργιο QuickFix, την απάντηση στις μικρές βελτιώσεις και στους λάτρεις του DIY για να πραγματοποιήσουν εύκολες αναβαθμίσεις, τόσο στην κουζίνα όσο και στο μπάνιο, χωρίς πολύ κόπο. 

«Η ιδέα πίσω από το QuickFix είναι η εξυπηρέτηση της απαίτησης των καταναλωτών για εύκολες, άνετες και προσιτές λύσεις, από την αγορά έως την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους καταναλωτές να κάνουν τα όνειρα για το σπίτι τους πραγματικότητα» αναφέρει ο Jonas Brennwald, Leader LIXIL EMENA και Co-CEO Grohe Ag. 

Εύκολη ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου - Όλα σε ένα κουτί 
Τα προϊόντα της σειράς QuickFix διαθέτουν τρία βασικά πλεονεκτήματα και αποτελούν ένα προσωπικό πακέτο φροντίδας, για μία εύκολη εγκατάσταση: QuickTools, QuickGuides και QuickVideos. 

  • Το QuickTool είναι ένας συνδυασμός όλων των συμβατικών εργαλείων που απαιτούνται για την εγκατάσταση μιας μπαταρίας νιπτήρα GROHE.
    Όταν πρόκειται για μπαταρίες κουζίνας, η GROHE προσφέρει ένα εύκολο σύστημα στερέωσης, όπου δεν απαιτούνται πρόσθετα εργαλεία. 
  • Τα QuickGuides είναι απλά εγχειρίδια με σαφείς οδηγίες και συνοδευτικές εικόνες. 
  • Για όσους προτιμούν τα βίντεο διατίθενται τα QuickVideos, με χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες βήμα προς βήμα, στο οποία έχουν πρόσβαση μέσω ενός QR κωδικού στη συσκευασία του προϊόντος. 

Εύκολη ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου - Όλα σε ένα κουτί.

Σειρά GROHE Start 
Η σειρά GROHE Start είναι η πρώτη που συνοδεύει την υπόσχεση του QuickFix. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και μία ευρεία γκάμα από μπαταρίες νιπτήρα σε διάφορα μεγέθη, καθώς και αναμικτήρες μπάνιου και ντους σε αυξημένο ύψος. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό αποτελεί η νέα παραλλαγή του πτυσσόμενου στομίου, που προσφέρει ευελιξία και είναι ιδανικό για το πλύσιμο των μαλλιών ή και τον καθαρισμό του νιπτήρα. Η σειρά χρησιμοποιεί την τεχνολογία εξοικονόμησης νερού EcoJoy και ορισμένες εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με το SilkMove ES, συνδυάζοντας την απόλαυση του ντους με την υπεύθυνη κατανάλωση νερού και με γνώμονα την βιωσιμότητα. Για μια αρμονική σχεδιαστική διαμόρφωση του χώρου, η σειρά GROHE Start διατίθεται και για την κουζίνα σας.

Με το QuickFix, η GROHE βάζει στο επίκεντρο τους καταναλωτές που στοχεύουν σε μικρές ανακαινίσεις ή απλές αντικαταστάσεις. Προσφέρει πλήρη εξυπηρέτηση με 5 χρόνια εγγύησης και την δυνατότητα επέκτασης για ένα ακόμα χρόνο, παρέχοντας βοήθεια και υποστήριξη για μία εγκατάσταση χωρίς προβλήματα και ένα επιτυχημένο DIY. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ