Market

Fjällräven: Ανακαλύψτε τα πιο βιώσιμα δώρα για τα Χριστούγεννα

Premium κομμάτια από τη νέα –και όχι μόνο– συλλογή της για τα πιο εντυπωσιακά, βιώσιμα και χρηστικά δώρα Χριστουγέννων.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προτάσεις δώρων για τα Χριστούγεννα από τη Fjällräven

Οι προτάσεις δώρων της Fjällräven για τα Χριστούγεννα είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση στην πόλη, αλλά και τις χειμερινές εξορμήσεις.

H πρωτοπόρος Σουηδική μάρκα ρουχισμού και εξοπλισμού για δραστηριότητες στη φύση προτείνει διαφορετικά premium κομμάτια από τη νέα – και όχι μόνο – συλλογή της για τα πιο εντυπωσιακά, βιώσιμα και χρηστικά δώρα Χριστουγέννων.

Οι προτάσεις της περιλαμβάνουν διαφορετικά μάλλινα κομμάτια, ιδανικά για τις κρύες μέρες του χειμώνα, όπως η γυναικεία ζακέτα Övik Knit, που είναι φτιαγμένη από ιχνηλάσιμο μαλλί με πιστοποίηση ZQ για τη σωστή διαχείριση των ζώων, το Canada πουκάμισο από ανακυκλωμένο μαλλί και ο μάλλινος σκούφος απόμαλλί merino, που διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.

Γυναικεία ζακέτα Övik Knit

Έξυπνη επιλογή για όλα τα γούστα αποτελεί το unisex φούτερ από οργανικό βαμβάκι, το ελαφρύ fleece πουλόβερ Vardag από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ιδανικό για όλες τις δραστηριότητες στη φύση, και το κλασσικό πουλόβερ της σειράς Vardag από βαμβακερό ύφασμα σε κλασσικό σχέδιο. Σε ό,τι αφορά στα αξεσουάρ, η Fjällräven προτείνει το πολύ χρηστικό σακίδιο Haulpack με τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους και το High Coast Pocket, το αδιάβροχο τσαντάκι μέσης/ώμου από ανακυκλωμένο nylon.

Ελαφρύ fleece πουλόβερ Vardag

Από τις προτάσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η Kånken, η πιο cool backpack για όλες τις ώρες της ημέρας, που χωράει τα πάντα. Η νέα χειμερινή συλλογή περιλαμβάνει την Kånken Re-wool, μία νέα εκδοχή της εμβληματικής backpack από ανακυκλωμένο μαλλί σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και τη νέα Tree-Kånken από το πρωτοποριακό ύφασμα «Pine Weave», κατασκευασμένο από ξύλο πεύκου, που αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν το στυλ, αλλά και το περιβάλλον.

Τσάντες της εταιρείας Kånken

Διαχρονικές, ανθεκτικές και με σεβασμό προς το περιβάλλον, οι προτάσεις δώρων της Fjällräven για τα Χριστούγεννα είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση στην πόλη, αλλά και τις χειμερινές εξορμήσεις και θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές στο www.fjallraven.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ