Market

Praktiker: Κορυφαία στην Ελλάδα στην κατηγορία Εξοπλισμός Σπιτιού

Διακρίθηκε στα βραβεία Business Superbrands Greece 2021-2022.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Praktiker: Κορυφαία στην Ελλάδα στην κατηγορία Εξοπλισμός Σπιτιού

Με τη διάκριση της Praktiker Hellas, ως κορυφαία εταιρία στον εξοπλισμό σπιτιού, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο brand.

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, διακρίθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα στα βραβεία Business Superbrands Greece 2021-2022, τον θεσμό που πραγματοποιείται από το 2005 και έχει ως στόχο την αναγνώριση και την επιβράβευση των κορυφαίων brands στην Ελλάδα, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

Συγκεριμένα, η Praktiker Hellas αναδείχθηκε ως η εταιρία, με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «Εξοπλισμός Σπιτιού» στην Ελλάδα. Η σπουδαία διάκριση για την Praktiker Hellas, ήρθε ύστερα από αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν διακεκριμμένα στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και από δημοσκόπηση κοινής γνώμης.

Με τη διάκριση της Praktiker Hellas, ως κορυφαία εταιρία στον εξοπλισμό σπιτιού, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο brand, αλλά ταυτόχρονα και η εκτίμηση και η αναγνώριση που λαμβάνει η εταιρία από την ελληνική αγορά.

Στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, που απέδειξε τη σημασία της μοναδικότητας του κάθε brand, η συγκεκριμένη βράβευση είναι ιδιαίτερα τιμητική για την εταιρία. Γιατί αναδεικνύει τη δέσμευση της Praktiker να προσφέρει μία αγοραστική εμπειρία κορυφής για τους πελάτες της. Να χτίζει καθημερινά ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης μαζί τους, αλλά και τη διάθεσή της να εξελίσσεται διαρκώς, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών. Με σκοπό όλοι οι πελάτες αλλά και ο καθένας ξεχωριστά να απολαμβάνουν άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ