Market

Η INTERSPORT στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές φωτιές

Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι μέρος των αξιών της εταιρείας οι οποίες εκφράζονται και μέσα από τις ποικίλες δράσεις και προγράμματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS στηρίζει τους πληγέντες

Η INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια.

Η INTERSPORT, του Ομίλου FOURLIS, βρέθηκε το Σάββατο 11/09/2021 δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας και προσέφερε ενδύματα και υποδήματα σε συνανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Με αίσθημα αλληλεγγύης αλλά και ευθύνης, περίπου 1500 τεμάχια ρούχα και παπούτσια παραδόθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTERSPORT, Βαγγέλη Μπάτρη, στον Δήμαρχο Μαντουδίου, Τσαπουρνιώτης Γιώργος, με σκοπό τη διανομή τους σε συνολικά 16 πληγέντα χωριά της Εύβοιας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η INTERSPORT αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτές.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι, εξάλλου, μέρος των αξιών της INTERSPORT οι οποίες εκφράζονται και μέσα από τις ποικίλες δράσεις και προγράμματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία για τη στήριξη της κοινωνίας, των παιδιών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στόχος της INTERSPORT είναι να ενισχύσει περαιτέρω την κοινωφελή δράση της και να σταθεί δίπλα σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ