Market

Η el Jimador γίνεται η επίσημη τεκίλα των TGI Fridays

Τα δύο brands γιορτάζουν τη συνεργασία τους στις 24 Ιουλίου, Παγκόσμια Ημέρα της Τεκίλας.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
η el Jimador, γίνεται η επίσημη τεκίλα των TGI Fridays™

Η γνήσια έκφραση του μεξικάνικου πνεύματος, η el Jimador, γίνεται η επίσημη τεκίλα των TGI Fridays™.

H Coca-Cola Τρία Έψιλον με την κορυφαία premium τεκίλα el Jimador, με βάση από 100% μπλε αγαύη, προχώρησε σε συνεργασία με τα TGI Fridays™, τον Νο.1 προορισμό στην κατανάλωση της μαργαρίτας, αποτελώντας πλέον την επίσημη τεκίλα των εστιατορίων της.

Με αφορμή μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα της Τεκίλας στις 24 Ιουλίου, η el Jimador και τα TGI Fridays™, γιορτάζουν την έναρξη της συνεργασίας τους και κερνάνε σφηνάκια μαργαρίτας σε όλους τους πελάτες των καταστημάτων TGI Fridays™.

Η κατηγορία της τεκίλας στην Ελλάδα κινείται ιδιαίτερα ανοδικά τα τελευταία χρόνια και η el Jimador, με τα εξαιρετικά ποιοτικά της χαρακτηριστικά, έχει φέρει την επανάσταση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το συγκεκριμένο brand είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με δύο προϊόντα, την el Jimador Reposado, μια δροσερή, διπλής απόσταξης κίτρινη τεκίλα, και την el Jimador Blanco, μια κρυστάλλινη, διπλής απόσταξης λευκή τεκίλα που αναδεικνύει την πλούσια γεύση της με αρώματα εσπεριδοειδών.

Η τεκίλα el Jimador είναι δημιουργία του ιστορικού αποστακτηρίου Casa Herradura στο φημισμένο Jalisco. Το όνομά της αποτελεί φόρο τιμής στους περήφανους και αφοσιωμένους θεριστές της σπάνιας μπλε αγαύης, τους ντόπιους jimadores, που πιστεύουν ότι την ποιοτική τεκίλα, το εθνικό ποτό του Μεξικού, πρέπει να μπορούν να την απολαμβάνουν όλοι ανεξαιρέτως. Το moto της el Jimador είναι ότι «μας φέρνει όλους κοντά», όπως θα κάνετε από εδώ και στο εξής στα καταστήματα TGI Fridays™.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ