Market

MΙΝΟΑ Water: To 1o Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία στην Ελλάδα

Με 3 Platinum Διεθνή Βραβεία το νερό MINOA ξεχωρίζει και για την οικολογική του συνείδηση, αφού διατίθεται σε συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_foto_profil_2.jpg

To νέο MINOA νερό είναι το 1ο νερό στην Ελλάδα, που έρχεται σε 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία.

To νέο MINOA νερό είναι το 1ο νερό στην Ελλάδα με οικολογική συνείδηση, πλούσιο σε μαγνήσιο με ιδανικές αναλογίες μετάλλων, σε νέα 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία, έρχεται να γίνει η ανάσα δροσιάς που χρειάζεσαι.

3-03.jpg

Με 3 Platinum Διεθνή Βραβεία το νερό MINOA έχει οικολογική συνείδηση, αφού διατίθεται σε συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic, με premium μοντέρνο και δροσερό σχεδιασμό. Φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο - το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Forest Stewardship Council με την ετικέτα FSC ™, εξασφαλίζοντας έτσι ότι προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα δάση και άλλες ανανεώσιμες πηγές - η 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία με Plant based καπάκι, διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση του νερού.

whatsapp_image_2021-05-28_at_21.33.26.jpeg

Μετά από κάθε χρήση, το καπάκι κλείνει και πάλι, ώστε την επόμενη φορά που θα θέλεις πιείς, να το κάνεις σαν να ανοίγεις τη συσκευασία για πρώτη φορά. Παράλληλα, η αυστηρή διαδικασία επιλογής και παραγωγής της συσκευασίας του, συμβαδίζει με τις σύγχρονες ανάγκες του περιβάλλοντος, αφού μειώνει στο ελάχιστο τον αντίκτυπο του προϊόντος σε αυτό.

Let’s live in a … plastic FREE world!

GO GREEN

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ