Market

Παγωτό παρμεζάνα; Παγωτό με λευκή τρούφα ή σαμπάνια τριαντάφυλλο;

Γίνετε εσείς ο δημιουργός της επόμενης γεύσης ΚΑΥΑΚ και δοκιμάστε τη γεύση που θα δημιουργηθεί για σας.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιχνίδι φαντασίας και γεύσης από την Κayak.

Παιχνίδι φαντασίας και γεύσης από την Κayak! Κάθε μήνα ο αγαπημένος σας προορισμός θα υλοποιεί την πιο πρωτότυπη ιδέα και θα τη δημιουργεί για τον creator της!

Πόσες φορές απολαμβάνοντας ένα παγωτό έχετε σκεφτεί «αν έκανα εγώ παγωτό θα έφτιαχνα ..…». Ήρθε αυτή τη στιγμή. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, μπείτε στη σελίδα kayak.gr/suggest-a-flavor/ και προτείνετέ την.

Κάθε μήνα η Κayak θα επιλέγει να υλοποιεί την πιο πρωτότυπη ιδέα από αυτές που θα λαμβάνει ώστε να δημιουργεί τη συνταγή και να την παράγει για τον creator της. Ο τυχερός θα λαμβάνει 3 κιλά παγωτού από την «έμπνευσή» του. 

Παιχνίδι φαντασίας και γεύσης από την Κayak.

Ένα παιχνίδι με φαντασία και γεύση που χαρακτηρίζει την Κayak η οποία καθιερώθηκε χάρη στις ιδιαίτερες και εξαιρετικής ποιότητας γεύσεις της. Μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε δημιουργώντας συνταγές με τα πιο αγνά υλικά όπως θα τα έφτιαχνε ένας σεφ στην κουζίνα του, βάζοντας μόνο φαντασία και τις καλύτερες πρώτες ύλες. 

Παιχνίδι φαντασίας και γεύσης από την Κayak.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτερες ιδέες έχουν γίνει οι πιο δημοφιλείς γεύσεις της Κayak και έχουν ξεχωρίσει δημιουργώντας φανατικούς καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Γεύσεις ιδιαίτερες που έχουν βραβευτεί όπως η μαστίχα με ροζ πιπέρι ή η λευκή σοκολάτα με passion fruit, ή το frozen yogurt με μάνγκο και γιασεμί. Αλλά και γεύσεις που έχουν δημιουργηθεί από ξεχωριστούς σεφ για ειδικές exclusive παραγγελίες όπως το παγωτό σαμπάνια με τριαντάφυλλο ή παγωτό με λευκή τρούφα, βανίλια με ρούμι, παγωτό μέλι με πραγματική κερήθρα και αμέτρητες άλλες. Η μοναδική ελληνική εταιρεία παγωτού που κάνει τις ιδέες…συνταγές.

Παιχνίδι φαντασίας και γεύσης από την Κayak.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ