Market

Νέα σειράMaster Class βίντεο από την Cardinal!

Ένα κανάλι που μπορείτε να μοιραζόσαστε ιδέες και προτάσεις

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Master Class βίντεο από την Cardinal

Master Class βίντεο από την Cardinal με 3 αγαπημένους chef και 1 pastry chef που ο κάθε ένας έχει τη δική του υπογραφή στο χώρο.

«Μέσα από το LearnToWok – We Cook Together όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κανάλι επικοινωνίας με όλους τους συνεργάτες μας προκειμένου να μοιραστούμε μαζί τους την αγάπη μας για την Ασιατική κουζίνα. Ένα κανάλι όπου θα μπορούμε να μοιραζόμαστε με όλους εσάς ιδέες και προτάσεις.
Δημιουργήσαμε τα δικά μας Master Class ξεκινώντας με 3 αγαπημένους chef και 1 pastry chef chef που κάθε ένας έχει τη δική του υπογραφή στο χώρο της γαστρονομίας και της ζαχαροπλαστικής».

Η νέα σειρά με τα Master Class βίντεο από την Cardinal, βασίζεται στην παρουσίαση τεχνικών και συνταγών που χρησιμοποιεί κάθε σεφ είτε αφορούν την Ασιατική κουζίνα όπως το Nigiri ή η Ιαπωνική κρέμα Namelaka είτε αποτελούν σημείο έμπνευσης για την τελειοποίηση κλασικών πιάτων όπως ένα ημίπαστο ψάρι ή η τεχνική προετοιμασίας του κρέατος.

Cardinal Master Class by Charis Nikolouzos

Ο chef Χάρης Νικολούζος ετοιμάζει για εσάς ημίπαστο σκουμπρί χρησιμοποιώντας 2 αγαπημένα του ασιατικά υλικά που δεν είναι άλλα από τα flakes bonito και το φύλλο kombu.

Cardinal Master Class with Charis Nikolouzos

Cardinal Master Class by Giannis Kaldanis

Ο pastry chef Γιάννη Καλδάνης, φτιάχνει ιαπωνική γλυκιά κρέμα namelaka με γάλα καρύδας και γαρνίρει με κομπότ ανανά αρωματισμένο με yuzu και βανίλια.

Cardinal Master Class by Giannis Kaldanis

Cardinal Master Class by Antonis Kourkoutas

Ο chef Αντώνης Κουρκούτας βήμα βήμα σας δείχνει την τεχνική για φιλετάρισμα ψαριού και σας ανοίγει την όρεξη με 8 διαφορετικές προτάσεις nigiri.

Cardinal Master Class by Antonis Kourkoutas

Cardinal Master Class by Vasilis Sporos

Ο chef Βασίλης Σπόρος εξηγεί τα δικά του μυστικά για brinerade και το κρέας γίνεται απολαυστικό, ζουμερό και τρυφερό σε κάθε μπουκιά.

Cardinal Master Class with Vasilis Sporos

Για περισσότερες συνταγές και tips, επισκεφθείτε το blog learntowok.gr/ και το κανάλι στο youtube: youtube.com/channel/UCtM4NVvPGg5iZIxF6QeodfQ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ