Market

Το PERRIER® επιστρέφει με νέα εκδοχή της θρυλικής του διαφήμισης

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Cary Joji Fukunaga σκηνοθετεί τη νέα διαφήμιση με με «φόντο» την Αθήνα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δείτε το making-of βίντεο της νέας διεθνούς καμπάνιας του Perrier «HEAT»

Αξιοποιώντας ένα από τα ιστορικά μηνύματα του brand, «De l’eau, de l’air, la vie», η νέα διεθνής καμπάνια του PERRIER®, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, χρησιμοποιεί τη μυθική θεματική των εμβληματικών sagas και βασίζεται στους δημιουργικούς και καλλιτεχνικούς κώδικες των διαφημίσεων, που έχουν αποτυπώσει τη διάσταση της pop κουλτούρας του, όπως η «La Lionne» του Jean-Paul Goude ή το «La Danse Cosmique» σε σκηνοθεσία του Ridley Scott.

Από τον Andy Warhol έως τον Salvador Dali και πρόσφατα τον καλλιτέχνη Takashi Murakami, η μάρκα PERRIER® πάντοτε δημιουργεί πρωτότυπο πολιτιστικό περιεχόμενο με μία σύγχρονη προσέγγιση, εμπνευσμένο από τις τάσεις στη βιομηχανία του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Το 2021 ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε: το PERRIER® επέστρεψε με τη δημιουργία ενός αλληγορικού κόσμου για να εκφράσει τη «δίψα» για τη ζωή.

Τα γυρίσματα της διαφήμισης «Heat by PERRIER®» πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο στη πλατεία Κοντζιά στην Αθήνα και άλλα κεντρικά σημεία της πόλης. Ανακαλύψτε τη νέα καμπάνια «Heat by PERRIER®».

heat_by_perrier_01.png

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ