Market

Το MILKO καλωσορίζει στην οικογένειά του το νέο MILKO GuaranaUP

Με φυσική καφεΐνη από guarana και πράσινο καφέ και 40% λιγότερη ζάχαρη

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MILKO GuaranaUP

Το αγαπημένο MILKO από τη ΔΕΛΤΑ συνεχίζει δυναμικά να καινοτομεί προσφέροντας στο κοινό του ένα νέο, ξεχωριστό προϊόν, το MILKO GuaranaUP.

Το αγαπημένο MILKO από τη ΔΕΛΤΑ συνεχίζει δυναμικά να καινοτομεί προσφέροντας στο κοινό του ένα νέο, ξεχωριστό προϊόν, το MILKO GuaranaUP, με φυσική καφεΐνη από guarana και πράσινο καφέ και 40% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με τα αντίστοιχα σοκολατούχα ροφήματα γάλακτος. 

Το νέο MILKO GuaranaUP περιέχει μαύρη σοκολάτα, έχει έντονη γεύση και άρωμα καφέ και απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα φυσικό boost ενέργειας, καθώς η φυσική καφεΐνη που περιέχει συμβάλλει στην αύξηση της προσοχής και της εγρήγορσης. Και όλα αυτά σε μια εντυπωσιακή συσκευασία με έντονα ενεργειακό χαρακτήρα, πράσινο χρώμα που συμβολίζει τη φυσικότητα του νέου προϊόντος, η οποία μάλιστα φωσφορίζει στο σκοτάδι!

Το νέο λανσάρισμα από το MILKO παρουσιάζεται μέσα από τη νέα τηλεοπτική επικοινωνία της μάρκας, η οποία είναι στον αέρα! Πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι ένας skater που μας χάρισε τα καλύτερά του κόλπα, υπό τον φωτισμό του νέου glow in the dark μπουκαλιού του GuaranUP. 

MILKO GUARANUP - YOUR NATURAL FUEL Long Version

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ