Market

Νέα καμπάνια επικοινωνίας από το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN

Μία ωδή για τον πλανήτη Γη

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα καμπάνια επικοινωνίας από το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN

ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN. Νέα καμπάνια από το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό (r-PET)

Με μια διαφορετική ταινία, η οποία κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό (r-PET), σας υπενθυμίζει ότι «δε χρειάζονται κανόνες για να κάνουμε τη σωστή κίνηση, αρκεί η συνείδησή μας». 

Η ταινία αποτυπώνει με τρόπο ευρηματικό και παράλληλα έντονα συναισθηματικό μία ωδή για τον πλανήτη Γη, μέσα από τον αυτοσχέδιο χορό του γνωστού ηθοποιού Τάσου Νούσια. Ο ηθοποιός, γεμάτος ενέργεια και πάθος, πραγματοποιεί έναν κυκλικό χορό, παρομοιάζοντας τον με τον κύκλο της ζωής. Όπως για να χορέψετε δε χρειάζεται να γνωρίζετε τα βήματα, παρά μόνο να ακούσετε τον χτύπο της καρδιά σας, έτσι και για να πράξετε το σωστό, να προστατεύσετε το περιβάλλον και τη ζωή σας, δε χρειάζονται κανόνες, αρκεί μόνο να ακούσετε τη συνείδησή σας. Όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά μπορούν να συμβάλλουν για έναν καλύτερο και πράσινο πλανήτη και να τιμήσουν τη ζωή και την αξία της.

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδείξει ότι το καλό το έχετε μέσα σας και είναι δική σας επιλογή να το μεταφέρετε στον τρόπο που ζείτε και καταναλώνετε. 

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με αίσθημα ευθύνης, κάνει την αρχή με τη σειρά προϊόντων ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, σε συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό και δεσμεύεται για τη συνεχή μείωση του πλαστικού στο σύνολο των προϊόντων της. Αυτό αποτελεί έναν από τους κύριους και άμεσους στόχους της εταιρίας, η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται με γνώμονα την ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN

Συντελεστές: 
Διαφημιστική Εταιρία: Wunderman Thompson Athens
Εταιρία Παραγωγής: Movielab
Art Direction/Insights: Marlen Kaminsky
Πρωταγωνιστής/Ηθοποιός: Τάσος Νούσιας 
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Παπαδουλάκης
Δ. Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής
Σκηνογράφος: Γιώργος Γεωργίου
Μοντέρ: Γιώργος Γεωργόπουλος
Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης
Ηθοποιός με νταούλι - Έβελυν Ασουάντ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ