Market

Κωτσόβολος: σημαντική διάκριση στα Greek Hospitality Awards 2020

Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει στην ανάδειξη της χώρας μας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωτσόβολος: σημαντική διάκριση στα Greek Hospitality Awards 2020
Ο Αντώνης Τραϊφόρος, B2B Manager, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, παραλαμβάνει τα βραβεία των Greek Hospitality Awards,

Greek Hospitality Awards 2020: Δύο Gold και ένα Silver βραβείο στην Κωτσόβολος, για το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» και τις εξειδικευμένες τεχνολογίες.

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε με δύο Gold και ένα Silver βραβείο στα φετινά Greek Hospitality Awards για το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» και τις εξειδικευμένες τεχνολογίες, τόσο για τα ξενοδοχεία, όσο και για τους επισκέπτες τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε Gold βραβεία στην κατηγορία Best Greek Hotel Technology Innovation και Best Hotel Entertainment & Technology Supplier και Silver βραβείο ως Best Hotel Supplier. Τα τελευταία 5 χρόνια η Κωτσόβολος με την ομάδα K business έχει ενισχύσει δυναμικά την παρουσία της στον ξενοδοχειακό κλάδο με πρωτοποριακά, ολοκληρωμένα έργα και προηγμένες τεχνολογίες, όπως το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» και το «Μηχανοστάσιο του Μέλλοντος», με σκοπό να προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία στα ξενοδοχεία και τον κλάδο του τουρισμού.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων με πάνω από 350 προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρουν τον απόλυτο, αυτοματοποιημένο έλεγχο στα συστήματα του ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα, δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία διαμονής. Σε μεγάλες εκδηλώσεις του χώρου, η K business Ομάδα της Κωτσόβολος συμμετέχει με τις δικές της προτάσεις για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Τόσο στη φετινή έκθεση HORECA 2020, όσο και στο 4ο Hotel Tech Conference, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, καταλυμάτων, εστιατορίων και καφετεριών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις επαγγελματικές λύσεις εμπνευσμένες από το μέλλον, όπως προσωποποιημένες υπηρεσίες δωματίου μέσα από προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα, μοναδική ποιότητα ασφάλειας και υγιεινής με εφαρμογές, όπως, μεταξύ άλλων, αισθητήρες πίεσης - θερμοκρασίας νερού, υπερσύγχρονες συσκευές που απλοποιούν τη διαδικασία προετοιμασίας των ημερήσιων γευμάτων ή ροφημάτων και παραγγελιοληψία με ψηφιακή οθόνη στον χώρο του εστιατορίου. Στο 4ο Hotel Tech Conference, η εταιρεία διακρίθηκε ως Best Hotel Supplier στο πλαίσιο των Hotel Tech Awards 2020.

Η τετραπλή βράβευση το 2020 επιβεβαιώνει την επιλογή της Κωτσόβολος να αναπτύσσει λύσεις ιδανικές για τον σύγχρονο ξενοδοχειακό κλάδο. Η φιλοδοξία της εταιρείας είναι να ενδυναμώσει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν κάθε στιγμή με την τεχνολογία, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της χώρας μας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ