Market

La Luz on the beach

Sunday Parties στο NALU

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
La Luz on the beach

Το La Luz «κατέβηκε» για πρώτη φορά στο πανέμορφο Nalu στον Άλιμο, με το Full Moon On The Beach πάρτι, και έγραψε ιστορία.

Η πολυαναμενόμενη άφιξη La Luz στο Nalu ήταν η απόλυτη επιτυχία.

La Luz on the beach
La Luz on the beach


Το La Luz, το πιο πετυχημένο πάρτι των τελευταίων σεζόν, «κατέβηκε» την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά στο πανέμορφο Nalu στον Άλιμο, με το Full Moon On The Beach πάρτι, που έγραψε ιστορία.

La Luz on the beach

Το event ήταν sold out με το πιο όμορφο κοινό της Αθήνας που ήρθε για να δώσει τα θετικά vibes του και να απολαύσει την εξαιρετική μουσική των DJs του La Luz, στο εντυπωσιακό σκηνικό με πηγή έμπνευσης το περίφημο Burning Man

La Luz on the beach
La Luz on the beach


Στα πλαίσια της εποχής, ακολουθήθηκαν όλα τα πρότυπα ως προς τα safety policies. Η είσοδος επιτρεπόταν μόνο με κρατήσεις και σε τραπέζια και είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περάσουν όλοι αξέχαστα, σε ένα περιβάλλον με απόλυτη ασφάλεια. 

La Luz on the beach


Η συνέχεια αναμένεται εξίσου promising: κάθε Κυριακή του καλοκαιριού, ένα νέο «χειροποίητο» και ξεχωριστό La Luz On The Beach Sunday Party θα στήνεται στο Nalu, με την πιο feelgood ατμόσφαιρα της πόλης και προσεκτικά επιλεγμένους DJs από όλο το φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου, έχοντας πάντα στο κέντρο το κοινό και την αγάπη για τη μουσική.

La Luz on the beach


Resident DJs: Agent Greg, Mangata, Chris Child, Bando & Korrila, Non Grata. 
Info: La Luz on the beach Sunday Parties @ NALU, Κάθε Κυριακή έως και 27 Σέπτεμβριου.
Από τις 17:00 έως τις 01:00. NALU: Λ. Ποσειδώνος, Άλιμος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ