Market

Βελτιώστε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή με LG

Εξοικονομώντας ουσιαστικό χρόνο για όλη την οικογένεια

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η LG Electronics (LG) προσφέρει στους καταναλωτές οικιακές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Η LG Electronics (LG) προσφέρει στους καταναλωτές οικιακές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Βελτιώστε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή με τις οικιακές συσκευές της LG.

Η διατήρηση ενός καθαρού νοικοκυριού δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση ειδικά για μία μεγάλη οικογένεια. Οι υποχρεώσεις του σπιτιού και των παιδιών αλλά και οι επαγγελματικές απαιτήσεις που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι γονείς αποτελούν μία καθημερινή και δύσκολη πρόκληση. Γι' αυτό και η LG Electronics (LG) προσφέρει στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, οικιακές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη βοηθώντας τους ανθρώπους να ισορροπήσουν τις οικιακές, επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Η LG Electronics (LG) προσφέρει στους καταναλωτές οικιακές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Με τη σκόνη που συγκεντρώνεται καθημερινά στο σπίτι, το πάτωμα χρειάζεται πάντα ένα καλό καθάρισμα. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και χωρίς κόπο χάρη στη ρομποτική σκούπα CordZeroThinQ R9 της LG. Eξοπλισμένη με τεχνολογία deep learning και πολλαπλούς αισθητήρες - συμπεριλαμβανομένης της προβολής 3D που καλύπτει έως και 160 μοίρες– ο καθαριστής κατηγοριοποιεί με ακρίβεια τα εμπόδια και τα δωμάτια ανά τύπο και σκουπίζει μόνο του ενώ περιφέρεται στον χώρο χωρίς καμία βοήθεια. Έτσι, οποιοσδήποτε βρίσκεται στο σπίτι, μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή LG ThinQ™ για smartphone και να επιλέξει απ’ όπου κι αν βρίσκεται ποια δωμάτια θα καθαρίσει και στη συνέχεια να ξεκουραστεί ενώ το LG CordZeroThinQ R9 αφαιρεί το 99,9% των λεπτών σωματιδίων σκόνης[1] και αλλεργιογόνων[2] μέσω του συστήματος φιλτραρίσματος 5 βημάτων για πιο υγιεινό και καθαρό σπίτι.

Η LG Electronics (LG) προσφέρει στους καταναλωτές οικιακές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Επίσης, η καθημερινή προετοιμασία του φαγητού αποτελεί μια ακόμη χρονοβόρα διαδικασία που με τους «έξυπνους» φούρνους της LG μπορεί να γίνει πολύ πιο ξεκούραστη και ευχάριστη, καθώς έχουν ενσωματωμένες «έξυπνες» πλατφόρμες μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένων των Innit, SideChef, Tovala και Drop. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια συνταγή και οι οδηγίες μαγειρέματος αποστέλλονται άμεσα στον φούρνο, ο οποίος προθερμαίνεται αυτόματα στη σωστή θερμοκρασία, ρυθμίζεται στη σωστή λειτουργία μαγειρέματος και ενεργοποιεί τον χρονοδιακόπτη. Έτσι, το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας καταλήγει να είναι η επιλογή μιας νόστιμης συνταγής.

Φυσικά μετά από ένα ωραία γεύμα, ακολουθεί η ώρα για το πλύσιμο των πιάτων. Κανείς δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να αποφύγει αυτή τη δουλειά αφού το καθήκον μπορεί να το αναλάβει με μεγάλη επιτυχία το πλυντήριο πιάτων LG QuadWash™ Steam, που είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας τους τέσσερις βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης QuadWash και τα σωματίδια ατμού που παράγονται από την τεχνολογία TrueSteam™, η οποία εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων[3], το πλυντήριο πιάτων εγγυάται ισχυρό καθαρισμό με εξαιρετικά απαλή φροντίδα.

Τέλος, η ατμόσφαιρα του σπιτιού και ο φρέσκος, καθαρός αέρας είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την υγεία όλων των μελών της οικογένειας. Με δεδομένο ότι η ηλεκτρική σκούπα και το ξεσκόνισμα δεν αρκούν για να γίνει ποιοτικός καθαρισμός του σπιτιού, το LG PuriCare™ 360 Air Purifier, με τη μοναδική σχεδίαση 360 μοιρών, στέλνει φιλτραρισμένο αέρα σε απόσταση 7,5 μέτρων για να δημιουργήσει το ιδανικό εσωτερικό περιβάλλον. Η λειτουργία Clean Booster του καθαριστή αέρα ανεβαίνει από την κορυφή της συσκευής και περιστρέφεται αριστερά και δεξιά για γρήγορη ανανέωση του αέρα σε κάθε γωνία του δωματίου. Για ακόμα πιο εύχρηστη επιλογή που μεταφέρεται εύκολα από τον ένα χώρο στον άλλον, η LG διαθέτει το LG PuriCare Mini Air Purifier. Ο συμπαγής, ασύρματος φορητός καθαριστής αέρα χρησιμοποιεί το σύστημα φιλτραρίσματος 4 βημάτων της LG για τον καθαρισμό του αέρα από τα μικροσωματίδια σκόνης[4].

Η LG Electronics (LG) προσφέρει στους καταναλωτές οικιακές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Η LG, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει στους καταναλωτές, μέσω των οικιακών συσκευών, «Καινοτομία για μια Καλύτερη ζωή», έχει στόχο να κάνει τη ζωή τους καλύτερη και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει περισσότερο ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο για όλη την οικογένεια. (lg.com/gr)


[1] Επιβεβαιωμένο από το SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Το σύστημα φιλτραρίσματος LG CordZero ThinQ βοηθά στο φιλτράρισμα κατά μέσο όρο 99,999% 0,5 ~ 4,2 ㎛ σωματιδίων διαχωρίζοντας την αναρροφημένη σκόνη στον κάδο απορριμμάτων.

[2] Πιστοποιημένο από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (BAD) για τη μείωση της οικιακής σκόνης και αλλεργιογόνων όπως γάτες, γύρη και μύκητες.

[3] Τα πλυντήρια πιάτων LG είναι πιστοποιημένα από την NSF International σύμφωνα με το πρότυπο NSF / ANSI 184  και επιτυγχάνουν τουλάχιστον 99,999% μείωση βακτηρίων όταν λειτουργούν στον κύκλο απολύμανσης. Το τεστ απολύμανσης ισοδυναμεί με μείωση 99,999% των μικροοργανισμών.

[4] Δοκιμασμένο από την Intertek, αφαιρεί το 99% των σωματιδίων 0,3 μικρομέτρων μέσα σε 155 λεπτά (σε χώρο οκτώ κυβικών μέτρων) όταν βρίσκεται σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με εξωτερικούς παράγοντες

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ