Market

Τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ δίπλα σας, τη στιγμή που τα χρειάζεστε

Η πιο express παράδοση της αγοράς

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι δίπλα σας, τη στιγμή που τα χρειάζεστε
τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι δίπλα σας, τη στιγμή που τα χρειάζεστε

Θέλοντας να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τις καθημερινές σας αγορές, τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι δίπλα σας, τη στιγμή που τα χρειάζεστε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 2.000 προϊόντα, και τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα αναλάβουν να τα έχετε στην πόρτα σας, την ίδια ημέρα, την ώρα που σας εξυπηρετεί. Διαλέξτε φρέσκα προϊόντα, τυριά, αλλαντικά και άλλα απαραίτητα είδη και απολαύστε τα σε λίγο, με την πιο express παράδοση της αγοράς.  

Οι παραγγελίες σας θα φτάνουν στην πόρτα σας με μηχανάκι, διατηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 σε κάθε βήμα, έως και την παράδοση, όπου και φυσικά θα έχετε δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής.

Η νέα αυτή υπηρεσία έχει ξεκινήσει ήδη, σε 9 καταστήματα, εξυπηρετώντας τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, Κλαυθμώνος, Κολωνάκι, Πλατεία Μαβίλη, της Γλυφάδας, της Βούλας καθώς και των Μελισσίων, Βριλησσίων, Πεντέλης και Χαλανδρίου.

Η νέα αυτή υπηρεσία έχει ξεκινήσει ήδη, σε 9 καταστήματα

«Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε τις επόμενες ημέρες, ακόμα περισσότερες περιοχές της Ελλάδας να προστεθούν στη λίστα και να εξυπηρετούμε κάθε οικογένεια».

Η επιπλέον χρέωση για το ExpressDelivery είναι 3€ και ισχύει για αγορές από 5€ και άνω.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το kritikos-sm.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ