Market

Γίνεται ο bartender των φετινών γιορτών με τη βοήθεια της Diageo

Γιορτάστε μαζί με αγαπημένους σας και μην αρκεστείτε απλά στο να μοιραστείτε μαζί τους τα premium spirits.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Diageo Εκλεκτά αποστάγματα με διαχρονική αξία σε σύγχρονες εκδοχές

Η Diageo σάς προτείνει να επιλέξετε εκλεκτά αποστάγματα με διαχρονική αξία σε σύγχρονες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ.

Gifting’s season. Έφτασε αυτή η μαγική εποχή του χρόνου, που όλοι έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο για να απολαύσουν τη μαγεία των εορτών. Η πόλη φοράει τα καλά της, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο έτος και προσκαλεί όλους να περάσουν χρόνο με αγαπημένα τους πρόσωπα, σε εορταστικές συναντήσεις ή σε βόλτες στα μαγαζιά, που καταλήγουν σε στολισμένα μπαρ.

Βρείτε τις συνταγές στο χριστουγεννιάτικο οδηγό της Diageo και δημιουργήστε υπέροχα cocktails, για όλες τις περιστάσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Αυτές τις γιορτές, είτε αποφασίσετε να βρεθείτε στο αγαπημένο σας στέκι είτε να συναντήσετε τους αγαπημένους σας σε φιλικά σπίτια, επιλέξτε εκλεπτυσμένα luxury αποστάγματα και διαχρονικές προτάσεις κοκτέιλ, που θα συμπληρώσουν τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Όποιες και να είναι οι γευστικές σας προτιμήσεις, υπάρχουν πάντα οι κατάλληλες προτάσεις σε luxury spirits, για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Βρείτε αυτό που ταιριάζει στη δική σας περίσταση.

Diageo Εκλεκτά αποστάγματα με διαχρονική αξία σε σύγχρονες εκδοχές
Η Diageo, αυτή τη χρονιά, σας προτείνει να επιλέξετε εκλεκτά αποστάγματα με διαχρονική αξία σε σύγχρονες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ. Γιορτάστε μαζί με αγαπημένους σας και μην αρκεστείτε απλά στο να μοιραστείτε μαζί τους τα premium spirits. Τολμήστε αυτές τις γιορτές να αναδείξετε τον bartender που κρύβετε μέσα σας.

Βρείτε τις συνταγές στο χριστουγεννιάτικο οδηγό της Diageo και δημιουργήστε υπέροχα cocktails, για όλες τις περιστάσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

diageo-xmas-gifting-newsletter_2020.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ