Market

STR8 giftsets: Δώρο με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τα STR8 giftsets έρχονται κι αυτά τα Χριστούγεννα, με μοναδικά αρώματα και αποτελούν το τέλειο δώρο για σας και τους φίλους σας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα STR8 giftsets έρχονται κι αυτά τα Χριστούγεννα, με μοναδικά αρώματα και αποτελούν το τέλειο δώρο για σας και τους φίλους σας.

Ολοκληρωμένη σειρά STR8 σε συσκευασία δώρου. Χριστουγεννιάτικο δώρο με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα φετινά STR8 giftsets έρχονται σε ένα κομψό, μεταλλικό μαύρο κουτί με το μοναδικό χειρόγραφο μήνυμα από τον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο “Never Give Up, Go For Great”. Μέσα θα βρείτε ένα από τα μοναδικά αρώματα STR8 – Rise, Ahead, Original, Red Code & Hero,– σε ολοκληρωμένους συνδυασμούς που καλύπτουν τις ανάγκες σας όλες τις ώρες της ημέρας: Eau de toilette με deodorant body spray ή και shower gel. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει – σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει και στους κολλητούς σας. 

Κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση, κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Με στόχο να σας παρακινεί να γίνεστε κάθε ημέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, το STR8 θέλει να σας εμπνεύσει να ζήσετε τη ζωή σας με αυτοπεποίθηση, όπως ακριβώς θέλετε. Αναζητήστε τα STR8 giftsets στα ράφια των super market και των καταστημάτων καλλυντικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το str8myway.com, το @STR8Greece στο Facebook και το @str8_fragrances στο Instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ