Market

Κωτσόβολος: Ο δικός σας Secret Santa

Για ακόμα μία χρονιά τα καταστήματα Κωτσόβολος αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα δώρα των φετινών γιορτών

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωτσόβολος: Ο δικός σου Secret Santa

Ο Κωτσόβολος παροτρύνει όλους να γίνουν secret santa για να έρθουν πιο κοντά και να νιώσουν καλύτερα το πνεύμα των εορτών.

Φέτος δεν έχει σημασία αν προλάβατε να στείλετε γράμμα στον Άγιο Βασίλη ή αν είστε στα «καλά παιδιά», γιατί ο δικός σας Secret Santa έρχεται από τον Κωτσόβολο. Αυτό είναι το concept της νέας καμπάνιας του Κωτσόβολου. Το δώρο στο big boss… «γιατί το αφεντικό δεν γίνεται να μείνει στην απ’ έξω», αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση, αλλά ο εφευρετικός συνάδελφός του ξέρει πού θα βρει αυτό που χρειάζεται. Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, βρέθηκε σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και διάλεξε το δώρο του. Για τον ήρωα, η επιθυμία του να ευχαριστήσει το big boss στο έπακρο, καθυστέρησε λίγο την τελική επιλογή του δώρου του, αφού το αφεντικό του άλλαζε συνεχώς hobbies, αλλά ο Κωτσόβολος ήταν εκεί για να τον στηρίξει σε κάθε ένα από αυτά.

Για ακόμα μία χρονιά τα καταστήματα Κωτσόβολος αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα δώρα των φετινών γιορτών.

Ο Κωτσόβολος παροτρύνει όλους να γίνουν Secret Santa για να έρθουν πιο κοντά και να νιώσουν καλύτερα το πνεύμα των εορτών. Για ακόμα μία χρονιά τα καταστήματα Κωτσόβολος αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα δώρα των φετινών γιορτών. Μπορείτε να βρείτε χρήσιμα gadgets, μικροσυσκευές και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που σίγουρα θα κάνουν τους αγαπημένους σας να χαμογελάσουν.

Κι όπως λέει και η εταιρεία: «Μην χάνετε χρόνο. Επίλεξε ένα από τα 95 καταστήματα ή το kotsovolos.gr και βρείτε τα δικά σας δώρα. Είμαστε σίγουροι πως Secret ή μη, θα λάβετε τον τίτλο του Santa για τις φετινές γιορτές».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ