Market

3+1 vintage στοιχεία από τον Λουμίδης Παπαγάλος

Τα vintage στοιχεία έχουν επανέλθει στη μόδα και ο Λουμίδης Παπαγάλος μοιράζετε μαζί σας όλα τα tips που θα σας κάνουν τον vintage γκουρού του σήμερα.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3+1 vintage στοιχεία από τον Λουμίδης Παπαγάλος

Σε νέο DIY βίντεο ο Λουμίδης Παπαγάλος δείχνει πώς με απλά βήματα μπορείτε να μεταποιήσετε τα σεμεδάκια στο πιο μοδάτο φωτιστικό για το σπίτι σας.

Ο αγαπημένος σας Παπαγάλος ξέρει, καλύτερα από τον καθένα, ότι τα μόνα κοινά πράγματα που έχουν όλα τα σπίτια στην Ελλάδα είναι τα σεμεδάκια και τα λευκά του φλιτζάνια. Στο νέο του DIY βίντεο σας δείχνει πώς με απλά βήματα μπορείτε να μεταποιήσετε τα σεμεδάκια στο πιο μοδάτο φωτιστικό για το σπίτι σας! 

Χορέψτε σε ρυθμούς swing και rock n’ roll! Οι vintage χοροί που έχουν επανέλθει στη μόδα δεν είναι άλλοι από το swing και το rock n’ roll. Ξεσηκωτικές μουσικές, ζευγάρια να χορεύουν δίχως σταματημό και να επιδίδονται στις πιο τρελές φιγούρες και αγόρια και κορίτσια ντυμένα σαν αστέρες του σινεμά από τις δεκαετίες του '20, '30 και του '50. Πάρτε την παρέα σας λοιπόν και αυτό το Σάββατο πηγαίνετε σε ένα swing party.

Έκαστος στο είδος του... Αν υπάρχει μια συνήθεια που κρατά από τους παππούδες σας, συνεχίστηκε από τους γονείς σας και τώρα από εσάς είναι σίγουρα το πρωινό κυριακάτικο καφεδάκι με τους αγαπημένους και τους φίλους. Ο ελληνικός καφές είναι ίσως από εκείνα τα vintage στοιχεία της ζωής σας που λατρεύετε περισσότερο, γιατί το άρωμα και μόνο από ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος μπορεί να σας ξυπνήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις ενός κυριακάτικου πρωινού. Μην καθυστερείτε λεπτό. Βάλτε το μπρίκι στη φωτιά, σερβίρετε τον ελληνικό καφέ και ετοιμαστείτε να ανοίξετε την καρδιά σας πάνω από ένα φλιτζάνι Παπαγάλος.

Έπιπλα με άρωμα από άλλη δεκαετία. Σπίτι δίχως βελούδινη πολυθρόνα και μεγάλο καθρέφτη με ξύλινη, περίτεχνη κορνίζα, δεν είναι σπίτι! Τα vintage έπιπλα είναι must have κομμάτια, αναπόσπαστο μέρος στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Το vintage στιλ δεν θέλει καθόλου κόπο αλλά… τρόπο και την υπογραφή του αγαπημένου σας ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ