Market

H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2019

Για 16η συνεχόμενη χρονιά το μουσικό γεγονός της χρονιάς έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Coca-Cola

H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2019 powered by Coca-Cola

Coca-Cola
Μουσική, χορός και η αγαπημένη μας Coca-Cola ήταν τα «συστατικά» της επιτυχίας του μεγαλύτερου μουσικού event του καλοκαιριού! Την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, πραγματοποιήθηκαν για 16η συνεχόμενη χρονιά τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola, χαρίζοντας σε όλους απολαυστικές μουσικές στιγμές! Αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες, τα απόλυτα hits που θα συνοδεύσουν μουσικά το καλοκαίρι μας, εκθαμβωτικές παρουσίες στη σκηνή και μοναδικά δώρα προσέφεραν στο κοινό αξέχαστες εμπειρίες για μία ακόμη φορά! Η Coca-Cola, ως Μεγάλος Χορηγός, στήριξε και φέτος το ετήσιο μουσικό πάρτι.

Coca-Cola
Solmeister
Στο κόκκινο χαλί αλλά και στη σκηνή έδωσαν το παρόν καλλιτέχνες όπως, η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και νέα, ανερχόμενα ονόματα όπως ο Prince FY και ο Mike μαζί με πολλές άλλες λαμπερές παρουσίες. Τον ρυθμό των acts έδωσε o παρουσιαστής του event, Θέμης Γεωργαντάς, ενώ το κοινό απόλαυσε την απονομή των βραβείων παρέα με το αγαπημένο τους παγωμένο αναψυκτικό! Η Coca-Cola, στηρίζοντας το ταλέντο και την έκφραση δημιουργικότητας των νέων, θέσπισε για πρώτη φορά το βραβείο Coca-Cola Teen Icon το οποίο απονεμήθηκε στην Natasha Kay.
Coca-Cola
Κώστας Μαυρογένης, Θάνος Λάιτσας, Λευτέρης Πετρούνιας, Χρήστος Μάστορας

Coca-Cola
Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί! Η Coca-Cola παρουσίασε στο κοινό τη νέα της εφαρμογή Coca-Cola Stories μοιράζοντας wristbands που, όχι μόνο συμπλήρωσαν τα looks τους, αλλά και τους χάρισαν gems για να τα εξαργυρώσουν στην εφαρμογή! Το highlight της βραδιάς ήρθε λίγο αργότερα, όταν αφέθηκαν ελεύθερα χιλιάδες μπαλόνια και έπεσαν από την οροφή στα χέρια του κοινού χαρίζοντας τους coins και φέρνοντάς τους παράλληλα κοντά σε πλούσια δώρα και μοναδικές εμπειρίες.

Η βραδιά έφτασε στο τέλος της με το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τον ακόρεστο ενθουσιασμό και το ραντεβού μας ανανεώθηκε, φυσικά, για την επόμενη χρονιά!
Coca-Cola

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ