Market

Νέο κατάστημα «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» – Εργαστήρι

Σας καλωσορίζουν στο εργαστήρι τους

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
Γενική εσωτερική άποψη του καταστήματος. «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» – Εργαστήρι, Ερμού 119.

Ένα πρωτότυπο, μοναδικό κατάστημα αναβιώνοντας το βυζαντινό «παστομαγειρείο», το νέο κατάστημα «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» – Εργαστήρι

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
Από το παραδοσιακό στέκι των μερακλήδων, το ιστορικό παστιρματζίδικο της οδού Ευριπίδου 41, δημιουργήθηκε με το 2014 στην οδό Σωκράτους, ένα πρωτότυπο, μοναδικό κατάστημα - αναβιώνοντας το βυζαντινό «παστομαγειρείο».
Σήμερα, η εξέλιξη της νόστιμης ιστορίας της Αγοράς, βρίσκεται στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», στο Εργαστήρι της οδού Ερμού 119.

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
Προσφούρνια στον Ξυλόφουρνο
Προσφούρνια σε ξυλόφουρνο
Στο «Εργαστήρι» της οδού Ερμού 119, κοντά στην Ποικίλη Στοά, απολαύστε τα βυζαντινά «προσφούρνια»*, που παρασκευάζονται από τις αγνές πρώτες ύλες των Καραμανλίδικων του Φάνη και ψήνονται σε ξυλόφουρνο.

Δημιουργήστε το δικό σας προσφούρνιο, με εκλεκτά τυριά παραγωγών μικρής κλίμακας και αλλαντικά Ανατολίας, που παράγονται με τις συνταγές και την πείρα της Καραμανλίδικης τέχνης από την Καππαδοκία.

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
Παστουρμάς καραμανλίδικος, καμήλας, με παξιμάδια Τήνου, πίτες και χειροποίητα ντολμαδάκια.
Καραμανλίδικος παστουρμάς και μεζέδες
Παστουρμάς καραμανλίδικος, καμήλας, με παξιμάδια Τήνου, πίτες και χειροποίητα ντολμαδάκια.

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
από αριστερά προς τα δεξιά: Καπνιστό αγελαδινό τυρί Νάουσας, με κόλιαντρο και πιπέρι – Γραβιέρα με μπούκοβο, Κιθαιρώνα – Τσεμπέρι Ιθάκης με βότανα, από αιγοπρόβειο γάλα – Κριτσίνια και παξιμάδια Τήνου – Ροζέ κρασί κτήμα Μπριντζίκη – Κασέρι με κάνναβη.

Στο νέο κατάστημα, το «Εργαστήρι», μπορείτε να δοκιμάσετε και να ψωνίσετε – όπως και σε όλα τα καταστήματα – χειροποίητο σουτζούκι, τους αυθεντικούς καραμανλίδικους παστουρμάδες ωρίμανσης και σπάνια τυριά από όλη την Ελλάδα: άλμης, καπνιστά, παλαιωμένα, αγελαδινές και αιγοπρόβειες γραβιέρες, φρέσκα κατσικίσια, τυριά ΠΟΠ & delicatessen.

Θα γευτείτε τους αγαπημένους σας, καραμανλίδικους μεζέδες και νέα, μερακλήδικα ζεστά πιάτα, που ψήνονται στα κάρβουνα, σε ξυλόφουρνο.

Στα κάρβουνα
Το ψήσιμο στον ξυλόφουρνο προσφέρει αξεπέραστη νοστιμάδα, δίνει χαρακτήρα στη γεύση και αναδεικνύει τα άρωμα και την ποιότητα των αγνών πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στα Καραμανλίδικα του Φάνη.

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
Κιουνεφέ από αγνό βούτυρο, με κρέμα από κατσικίσιο γάλα.
Χειροποίητα γλυκά
Στην οικοτεχνία, στο Εργαστήρι της οδού Ερμού 119, γευτείτε και αγοράστε νόστιμα παραδοσιακά γλυκά και επιδόρπια! Κιουνεφέ και μπακλαβάδες που παρασκευάζονται με αγνό βούτυρο, καζάν ντιπί, παστέλι, ρυζόγαλο, καθώς και σπιτικές μαρμελάδες.

Στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», σ’ έναν κόσμο ποιότητας και ποικιλίας, στην αυθεντική ελληνική γεύση, θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν!

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
Γενική εξωτερική άποψη του καταστήματος. «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» – Εργαστήρι, Ερμού 119.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τα Καραμανλίδικα του Φάνη – Εργαστήρι
Διεύθυνση: Ερμού 119, 10555, Αθήνα.
Λειτουργία: Δευτέρα – Σάββατο, Πώληση & Εστίαση, 13:00 – 23:00.
Τηλέφωνο: 210 3219 119.
Χάρτης: Karamanlidika Ermou on google maps
karamanlidika.gr


* «προσφούρνια» ονομάζονταν, στους χρόνους του Βυζαντίου, τα ψωμάκια που ψήνονταν σε υπαίθριους φούρνους, μαγειρεία και παστομαγειρεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ