Market

Skinos Limited Edition 2019: SUMMER COLOURS

Για πρώτη φορά ο SKINOS δίνει χρώμα στο ελληνικό καλοκαίρι

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Skinos

Skinos Limited Edition 2019, για πρώτη φορά δίνει χρώμα στο ελληνικό καλοκαίρι

Στην 6η Limited Edition φιάλη  του SKINOS MASTIHA SPIRIT αποτυπώνονται τα χρώματα του ελληνικού  καλοκαιριού! Το φιλόξενο μπλε της θάλασσας, η ζεστασιά του καλοκαιρινού ήλιου και το απόλυτο λευκό του Αιγαίου αποτέλεσαν την έμπνευση για το μωσαϊκό του SUMMER COLOURS από το Skinos. 

Μέσα από ένα μοναδικό ψηφιδωτό, τα  στοιχεία του καλοκαιριού απεικονίζονται σε μια ζωντανή αλληλουχία χρωμάτων συγκεντρώνοντας στη limited φιάλη Skinos SUMMER COLOURS τις αναμνήσεις από τα γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου,  τις εικόνες από τα κυκλαδίτικα σοκάκια και τη θαλπωρή του καλοκαιρινού ήλιου.

Skinos

Απολαύστε SKINOS και ζήστε τη διάθεση του καλοκαιριού!
Serve it yourself: 1 μέρος Skinos Μastiha Spirit, φύλλα βασιλικού, simple syrup και σόδα δημιουργούν το “ THE MED”, το ποτό του Ελληνικού καλοκαιριού. Η μοναδική γεύση μαστίχας συνδυάζεται με το άρωμα και τη δροσιά του φρέσκου βασιλικού για ένα απολαυστικό cocktail.


Η Limited Edition 2019 αποτελεί ίσως την ιδανική έκφραση του συνδυασμού του μοντέρνου, υψηλής αισθητικής στιλ του Skinos με την απόδοση σεβασμού στην ιστορία του μοναδικού αυτού ποτού.

Το Skinos SUMMER COLOURS Limited Edition 2019 πωλείται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών σε επιλεγμένα supermarket και κάβες, καθώς και στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (Duty Free), δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσους αναχωρούν μετά τις διακοπές να πάρουν ένα όμορφο και γευστικό κομμάτι Ελλάδας μαζί τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ