Market

Ζεστές ημέρες; Οι πιο δροσερές επιλογές είναι στα Starbucks

Νέο Teavana frozen iced tea

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Starbucks

Teavana frozen iced tea: Οι πιο δροσερές επιλογές είναι στα Starbucks

Αυτό το καλοκαίρι, τα Starbucks υπόσχονται αστείρευτες στιγμές αναζωογόνησης και δροσιάς με τη νέα τους σειρά από χειροποίητα ροφήματα με βάση το υψηλής ποιότητας τσάι & εκχυλίσματα βοτάνων Teavana™, συνδυασμένα με μοναδικές γεύσεις φρούτων. Τα νέα Teavana™Frozen Iced Teas αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού σε τρεις ξεχωριστές φρουτένιες γεύσεις: Strawberry & Lime, Tropical Mango και Blood Orange. Με τα νέα αυτά ροφήματα εμπλουτίζεται η συνολική εμπειρία κρύου τσαγιού Teavana™  που μπορείτε να βιώσετε αποκλειστικά στα καταστήματα Starbucks.

Τρεις νέες λαχταριστές και παράλληλα light προτάσεις σας περιμένουν να σας δροσίσουν με λίγες θερμίδες (ξεκινώντας από 92 θερμίδες το Strawberry & Lime tall μέγεθος) :

STRAWBERRY & LIME FROZEN ICED TEA
Ένας αναζωογονητικός συνδυασμός από γλυκιά φράουλα και δροσερό λάϊμ που θα «γαργαλίσει» ευχάριστα τον ουρανίσκο σας! Η απαλή γεύση του πράσινου τσαγιού και ο θρυμματισμένος πάγος μαζί με τη φράουλα και το λάϊμ, προσφέρουν ένα απόλυτα δροσιστικό φρουτένιο κρύο τσάι που θα τονώσει την κάθε στιγμή σας.  

TROPICAL MANGO FROZEN ICED TEA
Ο «τροπικός» σε ένα παγωμέν0 ρόφημα! Μαύρο τσάι, θρυμματισμένος πάγος, μάνγκο και ανανάς. Το αποτέλεσμα; Η πιο εξωτική γεύση που έχετε δοκιμάσει! Με λίγα λόγια, η γεύση του «εξωτικού» καλοκαιριού σε ένα ποτήρι!

BLOOD ORANGE FROZEN ICED TEA
Όταν η απόλαυση διαθέτει τον έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών ένα είναι σίγουρο: Εκρηκτικά δυναμική γεύση και δροσιά σε κάθε γουλιά! Ζωηρές φρουτένιες νότες από σαγκουίνι,  με τσάι ιβίσκου και θρυμματισμένο πάγο – Το απόλυτο παγωμένο ρόφημα τσαγιού για ώρες χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
Τα νέα αυτά ροφήματα έρχονται να συμπληρώσουν την σειρά κρύου τσαγιού Teavana™, που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Starbucks παρέα με τα δύο κλασικά Shaken Iced Teas, που επιστρέφουν και φέτος:

Peach Green Tea, ροδάκινο με νότες τζίντζερ, πράσινο τσάι Teavana® και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο,
Blackberry Mojito Green Tea, μαύρα μούρα, μέντα Teavana® και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο.

Οι απόλυτα δροσιστικές επιλογές «επιβίωσης» για τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού με λίγες θερμίδες (ξεκινώντας από 67 θερμίδες το tall μέγεθος).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ