Market

Break the Routine!

H νέα Pepsi Max Lime μόλις κυκλοφόρησε!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pepsi

H νέα γεύση Pepsi Max Lime, χωρίς ζάχαρη, είναι το νέο μέλος της «οικογένειας» Pepsi

H νέα γεύση Pepsi Max Lime, χωρίς ζάχαρη, είναι το νέο μέλος της «οικογένειας» Pepsi και έφτασε για να εμπλουτίσει τις γεύσεις του πιο ανατρεπτικού brand όλων των εποχών! Μετά το Max Wild Cherry που ήρθε στην ελληνική αγορά έναν χρόνο πριν, η Pepsi συστήνει στο κοινό της την άκρως επαναστατικά μοναδική γεύση Pepsi Max Lime και σας προκαλεί για ακόμα μια φορά να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας βιώνοντας μια αναπάντεχα απολαυστική εμπειρία, που θα ξυπνήσει τις πιο δροσιστικές σας επιθυμίες!

Πότε σπάει η ρουτίνα; Όταν δοκιμάσετε να βάλετε μια πιο διαφορετική, πιο ανατρεπτική γεύση σε ό,τι κάνετε! Όταν ξυπνάτε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και δουλεύετε πίσω από αυτό που σας εκφράζει. Όταν ποστάρειτε αυτά που σας κάνουν να γελάτε δυνατά με την παρέα και επιλέγετε να βγείτε εκεί που σίγουρα δεν θα χασμουρηθείτε στο πρώτο μισάωρο.

Η ρουτίνα σπάει όταν τολμάτε να δοκιμάσετε! Η νέα Pepsi Max Lime χωρίς ζάχαρη θα γίνει η αγαπημένη σας γευστική ανατροπή για ένα δροσιστικό διάλειμμα, και θα σας ξεδιψάσει στη στιγμή!

Δοκιμάστε τη νέα Pepsi Max Lime και ξυπνήστε τη δίψα σας για ανατροπή!
Έντονες Lime αποχρώσεις, μοναδική γεύση από Lime, αξεπέραστη Lime απόλαυση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ