Market

Ξανασυστήνεται το… σουβλάκι

Σε μια πόλη πόλη που δεν λείπουν οι σουβλακοπροτάσεις, γιατί όμως άλλη μία;

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ermina

Η Ερμίνα Βασιλειάδου, μητέρα η ίδια τεσσάρων παιδιών, αναζητώντας τη γρήγορη,αλλά όχι εύκολη, λύση για το οικογενειακό φαγητό, προτείνει το σουβλάκι…

Η Ερμίνα Βασιλειάδου, μητέρα η ίδια τεσσάρων παιδιών, αναζητώντας τη γρήγορη, αλλά όχι εύκολη, λύση για το οικογενειακό φαγητό, προτείνει το σουβλάκι… «αλλιώς».
Ermina's
Σε μια πόλη πόλη που δεν λείπουν οι σουβλακοπροτάσεις, γιατί όμως άλλη μία;
Γιατί όλα είναι χειροποίητα και τα κρέατα είναι φρέσκα και ελληνικής εκτροφής.
Γιατί ο Γρηγόρης Τσακίρης (Ρις με γούστο, Centrale κ.α), από τους καλύτερους στην επιλογή και διαχείριση του κρέατος, έδωσε στην Ερμίνα πεντανόστιμες συνταγές.
Γιατί στο Ermina’s καταφέρνουν το αυτονόητο: φρεσκάδα και νοστιμιά,2 σε 1!!!
Ermina's
Ο Γρ.Τσακίρης έδωσε συνταγές για σουβλάκια (με μπιφτεκάκια ή ψιλοκομμένα φιλετάκια) από μοσχάρι ελληνικής εκτροφής, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και χοιρινό από μικρές φάρμες της Β. Ελλάδας. Το κάθε σουβλάκι αποτελεί μοναδική πρόταση, μιας και σερβίρεται με τη δική του, ξεχωριστή σως (δείτε επισυναπτόμενο μενού).
Ermina's
Στο Ermina’s σερβίρουν φρεσκοκομμένες, «αληθινές» πατάτες, σπιτική γιαουρτάδα και σάλτσα ντομάτας και φυσικά φτιάχνουν μόνοι τους τις πίτες. Οποιος θέλει, μπορεί να απολαύσει τα παραπάνω και σε μεριδούλες, χαζεύοντας χαλαρά, στους πάγκους του Ermina’s, την πιο ζωντανή πλατεία της πόλης.
Για την περίοδο της Σαρακοστής, είτε νηστεύετε είτε όχι, δοκιμάστε τις δύο ξεχωριστές  προτάσεις με μανιτάρια πορτομπέλο ή πατατοκροκέτες!
Μετά τη βόλτα ή τη δουλειά, απολαύστε το σουβλάκι… «αλλιώς», στο Εrmina’s.
Το Εrmina’s λειτουργεί κάθε μέρα από τις 12.00-22.00 και την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 12.00-24.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ