Market

Οι ήρωες του Riverdale στα TGI Fridays™ Κολωνακίου

Στην έκθεση, 10 δημιουργοί comics και εικονογράφοι φέρνουν στον γευστικό κόσμο των Fridays™ αγαπημένους χαρακτήρες του Riverdale

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TGIFridays

Τα TGI Fridays™ Κολωνακίου σας προσκαλούν στην έκθεση comics και εικονογράφησης, στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2019

Τα TGI Fridays™ Κολωνακίου σας προσκαλούν στην έκθεση comics και εικονογράφησης, στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2019, που θα φιλοξενηθεί στο κατάστημα έως και τις 5 Μαϊου 2019.

Στην έκθεση, 10 δημιουργοί comics και εικονογράφοι, φέρνουν στον γευστικό κόσμο των Fridays™, αγαπημένους χαρακτήρες του Riverdale, όπως ο Archie, η Betty, η Veronica και ο Jughead, αποδεικνύοντας ότι ο Archie και η παρέα του παραμένουν, ακόμη και σήμερα, επίκαιροι και ταυτόχρονα ανατρεπτικοί.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους 10 καταξιωμένοι, αλλά και ανερχόμενοι δημιουργοί comics, ο Ορέστης Ερμείδης (Orestix), η Δάφνη Κεσκινίδου, ο Ηλίας Κυριαζής, ο Τάσος Μαραγκός (Tasmar), ο Τάσος Παπαϊωάννου, ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, η Ειρήνη Σκούρα, η Σοφία Σπυρλιάδου, ο Νικόλας Στεφαδούρος (Stef) και ο Γαβριήλ Τομπαλίδης.

Αν είστε λάτρης των comics και των αγαπημένων Fridays™ γεύσεων, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα των TGI Fridays™ στο Κολωνάκι για να απολαύσετε την πρωτότυπη έκθεση που θα είναι εκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα, παρέα με μοναδικά cocktails και λαχταριστά πιάτα. Δείτε τους αγαπημένους σας ήρωες να ζωντανεύουν, μέσα από τα μάτια των δημιουργών και μυηθείτε στον ονειροπόλο κόσμο των comics.

Ραντεβού λοιπόν στο TGI Fridays Κολωνακίου για μια αυθεντική αμερικάνικη εμπειρία, με πρωτότυπα cocktails, Tex-Mex επιλογές, Superfood Bowls, Fresh Handcrafted Burgers και εντυπωσιακά έργα comics.

TGI Fridays™ Κολωνάκι: Νεοφύτου Βάμβα 2, 210 7227721
Aκολουθείστε τα TGI Fridays™ στα:
Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ