Market

Γυναικεία και ανδρική Collection OVS στο notosgalleries Πειραιά

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51724-105712.jpg

Το πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notosgalleries στον Πειραιά υποδέχεται σε αποκλειστικότητα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα collection Fall/Winter 2013/14 των Ιταλικών ρούχων OVS για γυναίκες και άνδρες, με σχέδια και ποιότητα που εντυπωσιάζουν και το σημαντικότερο: σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Η συλλογή OVS για γυναίκες και άνδρες είναι ιδανική λύση για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, ακολουθεί όλες τις νέες τάσεις της μόδας με πληθώρα επιλογών σε σχέδια και υφάσματα, προσφέροντας ρούχα υψηλής ποιότητας με πολύ καλές τιμές.

Η γυναικεία OVS συλλογή απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, με μονοχρωμίες αλλά και floral μοτίβα. Sexy chic, κάποια με γραφικά σχέδια, κάποια θηλυκά και κάποια με ανδρικές αναφορές, θα πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε γυναικείας γκαρτναρόμπας! Μπλούζες, φορέματα, pencil φούστες, παντελόνια και πουλόβερ, απλά υφάσματα αλλά και μεταξωτά και βελούδο, όλα αποτελούν μια υπέροχη collection που καλύπτει με ιδανικό και πολύ οικονομικό τρόπο τις ανάγκες των σύγρονων γυναικών από το πρωί ως το βράδυ!

Η ανδρική OVS συλλογή με κομμάτια mix ‘n match δίνει λύσεις στο καθημερινό ανδρικό ντύσιμο, για casual αλλά και βραδυνές εμφανίσεις! Μπλούζες, μπουφάν, πουλόβερ, σακάκια αλλά και απλά t-shirt, παλτό, δερμάτινα used biker jackets και παρκά με εξωτερικές τσέπες, παντελόνια σε στενή αλλά και πιο άνετη γραμμή, αποτελούν ιδανικές επιλογές για το σύγχρονο άνδρα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι γκρι, βαθύ μπλε, χακί, μπορντώ, μπεζ, και γαλάζιο.

Μονο για 3 μέρες, από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, σας περιμένουν δώρα και πολλές εκπλήξεις μόδας, ομορφιάς και περιποίησης στο ανανεωμένο πολυκατάστημα notosgalleries στον Πειραιά!

Με όλες τις αγορές σας κερδίστε επιπλέον οφέλη με την κάρτα προνομίων more.

Μην ξεχνάτε ότι με τις αγορές σας δικαιούστε δωρεάν parking!

Η σελίδας των πολυκαταστημάτων notosgalleries στο facebook: www.facebook.com/notosgalleries

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ