Market

i-D Store: το νέο luxury multi store στο Golden Hall

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51599-105454.jpg

Το νέο luxury multi store στο Golden Hall και στο κέντρο της Αθήνας

Ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας…

Καλωσορίσατε σε ένα κόσμο πολυτέλειας, υψηλής αισθητικής και μόδας.

Το κατάστημα i-D στο Golden Hall ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Το i-D επιλέγει επώνυμες μάρκες προϊόντων, αλλά και ξεχωριστά αντικείμενα επιλογής μας, προσφέροντας μία νέα αγοραστική εμπειρία στο καταναλωτικό κοινό. Κοσμήματα, ρολόγια, είδη διακόσμησης, βιβλία και ενδύματα συνδυάζονται αρμονικά αναδεικνύοντας μία πληθώρα επιλογών για τις αγορές κάθε επισκέπτη.

Τα επιλεγμένα προϊόντα που περιλαμβάνει είναι από τις πιο hot ετικέτες, ενώ έχει ως στόχο να συγκεντρώνει κάθε σεζόν τα πιο περιζήτητα κομμάτια και αξεσουάρ. Συνεχώς προστίθενται νέα κομμάτια στη συλλογή με αποτέλεσμα να έχετε πάντοτε να δείτε κάτι καινούργιο και φρέσκο, στην απόλυτα σωστή τιμή.

Διαχρονικές αλλά και μοντέρνες, οι συλλογές που θα βρείτε στο i-D store ανταποκρίνονται σε όλες τις προτιμήσεις.

Επιλεγμένα συλλογές από τους οίκους Baccarat, S.T Dupont, Nomos,Forge de Laguiole.

Τα κρύσταλλα Baccarat, είτε είναι είδη διακόσμησης είτε κοσμήματα, είναι πάντοτε κομψά, πολύτιμα, καινοτόμα και προπάντων αρμονικά.

Η S.T Dupont μας συναρπάζει με τις δημιουργίες της σε στυλό και αναπτήρες από το 1872.

Τα χειροποίητα ρολόγια NOMOS τα οποία ενώ είναι στιβαρά και μοντέρνα παραμένουν πάντοτε κομψά.

Για όσους θέλουν να πουν τη δική τους ιστορία…

Δανέζικα κοσμήματα Trollbeads όπου κάθε ιστορία έχει μία χάντρα. Και τώρα το νέο brand X by Trollbeads. Με ένα απλό “twist” ενώνετετα links μεταξύ τους και λέτε τη δική σας ιστορία.

Για τους λάτρεις του βιβλίου…

Τα βιβλία TASCHEN σας προκαλούν την επιθυμία να κάνετε αγορές. Με τόσο διαφορετικά θέματα όπως αρχιτεκτονική, σχέδιο, φωτογραφία και lifestyle μπορούν να είναι ένα υπέροχο δώρο για οποιονδήποτε και σε πολύ προσιτές τιμές.

Για όλους τους fashionistas…

Ιταλικά γυαλιά ηλίου Mondelliani, Ολλανδικά Ρολόγια ΑND, φουλάρια, πασμίνες και πολλά άλλα…

Για άνδρες και γυναίκες…

Οι κολόνιες Escentric Molecules 01, 02, 03 είναι καινοτόμα αρώματα, δημιουργημένα από το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμου του αρώματος, Geza Schoen. Συγχωνεύονται με τις φυσικές σας φερομόνες για να δημιουργήσουν μία ατομική μυρωδιά η οποία είναι προσωποποιημένη σε εσάς. Υπάρχει κάτι πιο πρωτότυπο και εξατομικευμένο;!

Made in Greece….

Υποστηρίζουμε πάντα τα ελληνικά προϊόντα. Η εταιρεία Noel By Epsilon, έχει πάντα κάτι καινούργιο να σας προτείνει σε τσάντα, αξεσουάρ και ενδύματα.

Τα κοσμήματα της διεθνούς Ελληνίδας σχεδιάστριας DOLLY BOUCOYANNIS, ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία και την κομψότητά τους.

Και πολλά άλλα όπως κεριά Weltonlondon, αρωματικά χώρου Ortigia Sicily, body oils - στο νέο i-D store…

Η art de la table, το σπίτι, η διακόσμηση, το κόσμημα, η ένδυση και τα αξεσουάρ συναντιούνται στο i-D store και φέρνουν κοντά σας ό, τι πιο πολύτιμο, μοναδικό, πρωτότυπο και φρέσκο…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ