Market

Νέο κατάστημα βΙΟΚΑΡΠΕΤ στο Μαρούσι

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51368-105006.jpg

Ένα ακόμη νέο κατάστημα στην Αττική και συγκεκριμένα στο Μαρούσι δημιούργησε η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χαλιών, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, επεκτείνοντας δυναμικά την αλυσίδα καταστημάτων της στην Ελλάδα, η οποία αριθμεί πλέον 30 καταστήματα, ενώ διαθέτει και 2 καταστήματα Megastock.

Το νέο σημείο πώλησης βρίσκεται στην καρδιά του Αμαρουσίου, στην διεύθυνση Κηφισίας 115 & Αγ. Κωνσταντίνου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και δυναμικό χώρο, όπου πρωταρχικό ρόλο έχουν τα εντυπωσιακά, πολύχρωμα και σε διάφορες υφές χαλιά.

Επισκεφθείτε κι εσείς το νέο κατάστημα Βιοκαρπέτ στο Μαρούσι, για να δείτε από κοντά τη μεγαλύτερη συλλογή χαλιών στην Ελλάδα σε όλα τα είδη: χειροποίητα, μηχανής, παιδικά, μοντέρνα και κλασικά, μοκέτες, όπως και τις επώνυμες συλλογές Pierre Cardin,Cacharel και Disney.

Επιπλέον θα βρείτε την υπέροχη συλλογή της Biokarpet Ηome με λευκά είδη, υφάσματα, κουρτίνες, ταπετσαρίες, καθώς επίσης και την συλλογή της Naf Naf, μια αποκλειστική συνεργασία της Βιοκαρπέτ στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει πολύχρωμα σεντόνια, παπλωματοθήκες, πετσέτες και κουβερλί και τις υπέροχες κουβέρτες της, για να ολοκληρώσετε ποιοτικά και οικονομικά την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ο Όμιλος Βιοκαρπέτ, ανταποκρίνεται δυναμικά στις απαιτήσεις των καιρών, έχοντας ως στρατηγικό στόχο την δημιουργία ενός οργανωμένου και άριστου δικτύου πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα. Έτσι τώρα, είναι κοντά στο καταναλωτικό κοινό έχοντας τη μεγαλύτερη συλλογή χαλιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στα καταστήματα της Βιοκαρπέτ και επωφεληθείτε αγοράζοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα πιο οικονομικά από ποτέ.

Ενημερωθείτε για την νέα συλλογή χαλιών 2013-2014 στο www.biokarpet.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ

Κηφισίας 115 & Αγ. Κωνσταντίνου,

Μαρούσι

τηλ.:210 6199688

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ