Market

Τα προϊόντα Noxzema φροντίζουν και φέτος τις γιορτές να αναδείξετε τον πιο λαμπερό εαυτό σας

Σίγουρη προστασία που σας αγκαλιάζει.. κάθε εποχή

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
noxzema_invisible_her.jpg

Η εορταστική περίοδος είναι εδώ! Το πρόγραμμά σας αρχίζει σιγά-σιγά να γεμίζει με πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και, το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλετε να είστε ο καλύτερός σας εαυτός σε κάθε περίσταση.
Το Noxzema είναι εδώ για σας.
Η μεγάλη του γκάμα περιλαμβάνει προϊόντα προσωπικής περιποίησης υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη, σε κάθε περίσταση και κάθε εποχή.

Ανακάλυψε το κατάλληλο προϊόν για σας
Noxzema Invisible Him & Her για το ρεβεγιόν: Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία της χρονιάς για να είστε ο πιο λαμπερός σας εαυτός. Είτε αυτό γίνει σε σπίτι είτε κάπου έξω, το σίγουρο είναι θα φοράτε τα πιο όμορφα ρούχα σας, ρούχα που θα ταιριάζουν με τη βραδιά αλλά και την ανεβασμένη σας διάθεση. Ένα little black dress για τις γυναίκες ή ένα λευκό πουκάμισο για τους άνδρες είναι κλασικές και σίγουρες επιλογές.
Η σειρά Noxzema Invisible είναι το αποσμητικό σας. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία “Clear Protect” που διαθέτει αποτρέπει την εμφάνιση λευκών σημαδιών στα μαύρα ρούχα, ενώ ελαχιστοποιεί παράλληλα τα κίτρινα σημάδια στα λευκά. Πιστό στην ποιότητα Noxzema, προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα και προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία που διαρκεί 48 ώρες, ενώ είναι διαθέσιμο σε δύο κωδικούς, Invisible HER για την γυναίκα και Invisible HIM για τον άνδρα. Αποτέλεσμα; Σίγουρη προστασία για όλη τη διάρκεια της βραδιάς, όσο χορό και αν περιλαμβάνει.

noxzema_action_plus.jpg

Το γεύμα με την οικογένειά σας: και όταν λέμε οικογένεια δεν εννοούμε μόνο τους γονείς και τα αδέρφια σας. Εννοούμε τη γιαγιά σας και τις θείες που βλέπετε μια φορά τον χρόνο, σε αυτό το γεύμα. Αν σας δουν με γένια ξέρετε πολύ καλά τα σχόλια που θα ακολουθήσουν: «Μα γιατί δεν τα κόβεις για να φανεί το όμορφο πρόσωπό σου;». Το Noxzema έχει τη λύση: την κρέμα πολλαπλών δράσεων Noxzema Action Plus 7 σε 1, που αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε άνδρα που αναζητά μια ολιστική φροντίδα για την επιδερμίδα του. Κατάλληλη για ξυρισμένες ή με γένια μέχρι τριών ημερών επιδερμίδες, καλύπτει όλες τις ανάγκες χάρη στη μοναδική της σύσταση. Μειώνει τους ερεθισμούς από το ξύρισμα, αναζωογονεί και ενυδατώνει ενώ συσφίγγει τους πόρους. Φέτος είναι η χρονιά να εμφανιστείτε ξυρισμένος και να τις ξαφνιάσετε.

noxzema_sensipure.jpg

Όλη μέρα, κάθε μέρα: Για την έντονη περίοδο των γιορτών αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα στο τέλος της ημέρας, είναι ένα απολαυστικό ζεστό μπάνιο. Γι' αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε προϊόντα που σας προσφέρουν την πιο “pure” εμπειρία φροντίδας. Το Noxzema Sensi PURE 0% είναι εδώ για σας. Ένα υποαλλεργικό αφρόλουτρο ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, ενώ δεν την ξηραίνει όπως τα κοινά σαπούνια. Και φυσικά, όπως όλα τα αφρόλουτρα Noxzema, είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
Αποστολή του Noxzema είναι να χαρίζει στην επιδερμίδα κάθε άνδρα και γυναίκας τη φροντίδα που της αξίζει! Ειδικά, στην συναρπαστική περίοδο των γιορτών που έρχεται, η απόλυτη προστασία που προφέρουν τα προϊόντα Noxzema θα σας χαρίσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να είστε πάντα ο πιο λαμπερός εαυτός σας. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στα ράφια των super-markets και καταστημάτων καλλυντικών. Χρόνια πολλά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ