- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νέο vegan μενού στα Wagamama
Η αλυσίδα ασιατικών εστιατορίων δημιουργεί ένα νόστιμο και δημιουργικό vegan μενού βασισμένο στην ιδέα «χωρίς κρέας, γεμάτο γεύση»
Η αγαπημένη αλυσίδα ασιατικών εστιατορίων δημιουργεί ένα νόστιμο και δημιουργικό veganμενού βασισμένο στην ιδέα «χωρίς κρέας, γεμάτο γεύση». Αγαπημένες επιλογές διαμορφώθηκαν ώστε να προσφέρουν με σεβασμό τη γεύση και την απόλαυση σε vegan καλεσμένους. Το “kare burosu” (κάρε μπουρόσου) είναι ένα ramen omakase (ράμεν ομακάσε). Επιλεγμένο από τους σεφ για μια έντονη εμπειρία αρωματισμένη με κάρυ ζωμό λαχανικών, tofu (τόφου) πασπαλισμένο με μείγμα 7 μπαχαρικών, udon νούντλς (ούντον), μείγμα μανιταριών, καρότο, σπανάκι, κολίανδρο και chillies.
Για ένα πλήρες vegan γεύμα επιλέξτε dumplings (ντάμπλινγκς) στον ατμό με λαχανικά ή stirfried πράσινα λαχανικά και έναν χυμό Blueberry Spice (μπλούμπερι σπάις) με καρότο, τζίντερ και βατόμουρο.
Η ολοκλήρωση της vegan εμπειρίας στο wagamama έρχεται με new entry στο μενού των γλυκών. Είναι η νέα vegan lemon tart με τραγανό μπισκότο από ξηρούς καρπούς και υπέροχη κρέμα φρέσκου λεμονιού. Επιλεγμένα βιολογικά υλικά όλα μαζί στη vegan έκδοση ενός κλασικού γλυκού.