Market

Ιστορική στιγμή για το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel στην Aιδηψό

Η φιλοξενία του Οικ. Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_5764.jpg

To Thermae Sylla Spa –Wellness Hotel είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, το περασμένο Σάββατο, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Αιδηψό, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την αγιοποίηση του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ, στη Βόρεια Εύβοια.
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη υποδέχθηκε η δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού κ. Ελένη Ευσταθίου-Σπανού, ενώ παρατέθηκε επίσημο δείπνο προς τιμήν του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του ξενοδοχείου: «Το ξενοδοχείο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Μητρόπολη Χαλκίδας καθώς και τη Μονή Οσίου Δαυίδ, που του εμπιστεύτηκαν την φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και τη διοργάνωση της επίσημης εκδήλωσης-δείπνου προς τιμήν του, τα οποία διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, το οποίο απέδειξε για μία ακόμη φορά την πίστη και την αφοσίωσή του, συνεχίζοντας την παράδοση στις αρχές της υψηλής φιλοξενίας του ιστορικού Thermae Sylla Spa Wellness Hotel, στην Αιδηψό.»

img_5765.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ