Market

Κέρνα Μία AMSTELFREE

Γιατί η μπίρα χωρίς αλκοόλ είναι επιλογή

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΕΡΝΑ ΜΙΑ AMSTEL FREE

Σου έχουν πει ότι, αν προτιμάς την μπίρα χωρίς αλκοόλ, είσαι φλώρος; Σου έχουν φωνάξει να πας να πλύνεις κανένα πιάτο, αν είσαι γυναίκα οδηγός; «ΚΕΡΝΑ ΜΙΑ AMSTELFREE» σε όλους αυτούς που είναι ακόμη κολλημένοι στην αντίληψη ότι μηδέν αλκοόλ σημαίνει μηδέν απόλαυση! Γιατί η μπίρα χωρίς αλκοόλ είναι επιλογή! Αυτό μας προτρέπει και το νέο τηλεοπτικό σποτ της μοναδικής μπίρας με 0% αλκοόλ που παράγεται στην Ελλάδα: να είμαστε FREE από επιλογή!

amstel_slide07.jpg

Με πρωταγωνιστές την κορυφαία οδηγό αγώνων Jane Σαμπανίκου αλλά και τον Δημήτρη Γιαμπουρά, εκπαιδευτή καλλισθενικής, η νέα ταινία της AMSTELFREE αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη θέληση και τη δύναμη του να ακολουθείς αυτό που αγαπάς!

amstel_kallistenix.0001.jpg
Δημήτρης Γιαμπουράς

Ζήσε, λοιπόν, τη ζωή σου όπως τη θέλεις, χωρίς περιορισμούς! Επίλεξε να είσαι FREE από στερεότυπα, να εκφράζεσαι και να κάνεις ό,τι πιστεύεις! Ζήσε όπως εσύ θέλεις και απόλαυσε στο έπακρο τη στιγμή χωρίς συμβιβασμούς, έχοντας εσύ, και μόνο εσύ, τον έλεγχο. Γιατί αυτό σου προσφέρει η AMSTELFREE: τις εμπειρίες, χωρίς συμβιβασμούς, αλλά με συνειδητές επιλογές. Άλλωστε, ο μοναδικός συνδυασμός της από φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού, την καθιστά μια εξαιρετικής ποιότητας δροσιστική μπίρα με υπέροχη γεύση, για απόλαυση χωρίς όρια!

Για όλους όσοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις, ζουν έντονα και συναρπαστικά την κάθε στιγμή και την απολαμβάνουν… Για αυτούς ένα είναι το μήνυμα!

ΚΕΡΝΑ ΜΙΑ AMSTELFREE!
Γιατί έτσι σας αρέσει: να είμαστε FREE, από επιλογή!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ