Market

​Γευστικά ανοιξιάτικα παιχνιδίσματα μόνο στα Starbucks

Παιχνιδιάρικη ανοιξιάτικη τρί-λιζα: Trio Macchiato

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
trio-macchiato-starbucks.jpg

Ότι και αν επιλέξετε από τη νέα ανοιξιάτικη τρί-λιζα macchiato που παρουσιάζουν τα Starbucks φέτος, ο ουρανίσκος σας είναι ο μόνος κερδισμένος.
Η ανανεωμένη τριλογία Trio Macchiato έρχεται για να σας συναρπάσει με τη νέα γεύση Strawberry Macchiato, το σοκολατένιο Double Mocha Macchiato και το λατρεμένο Caramel Macchiato. Κάθε χειροποίητο macchiato ρόφημα στα Starbucks φθάνει στην κούπα σας με απαλό γάλα στον ατμό, διακριτές νότες βανίλιας που «σφραγίζεται» με μια δόση σκουροκαβουρδισμένου espresso και εντυπωσιακό τελείωμα από διαφορετικό σιρόπι κάθε φορά.

Το νέο μέλος της οικογένειας, Strawberry Macchiato, αποτελεί έμπνευση του partner Παναγιώτη Σπυρόπουλου. Το ρόφημα αυτό είναι η φρουτένια εκδοχή του macchiato με ένα γλυκό τελείωμα λευκής μόκας και σος φράουλας. Για όσους προτιμούν τη σοκολάτα, το Double Mocha, αποτελεί την ιδανική επιλογή, ενώ το κλασικό ρόφημα των Starbucks, Caramel Macchiato, είναι η απόλυτη αποθέωση της καραμέλας!

Ανάλογα με τη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μπορείτε να τα απολαύσετε στη ζεστή ή την κρύα εκδοχή τους. Παράλληλα, επιλέγοντας άπαχο γάλα, γάλα σόγιας, αμυγδάλου ή και βρώμης, καθώς και σιρόπι χωρίς ζάχαρη φτιάχνετε τη δική σας light ή νηστίσιμη εκδοχή των macchiato ροφημάτων.  

Η νέα εναλλακτική ανοιξιάτικη πρόταση ροφήματος τσαγιού: Νέο Matcha Tea Latte
Τα Starbucks για ακόμη μια φορά καινοτομούν προσφέροντας ένα διαφορετικό ρόφημα τσαγιού. Το Matcha Tea Latte είναι ένα ρόφημα από ολόκληρα φύλλα πράσινου τσαγιού matcha, αλεσμένα σε σκόνη που αναμειγνύονται με γάλα και προσδίδουν ένα ρόφημα με γεμάτο σώμα, χαρακτηριστική γεύση και κρεμώδη φυτική επίγευση. 

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 14:00-16:00 μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν σε όποιο κατάστημα Starbucks επισκεφθείτε.

Πικάντικη γεύση με λουλουδένιες νότες στην κούπα σας: Μονοποικιλιακός καφές Papua New Guinea Highlands για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Αυτή την άνοιξη, ένα νέος μονοποικιλιακός καφές θα είναι διαθέσιμος ως δεύτερη επιλογή για όλα τα ροφήματα που επιλέγουμε στα καταστήματα, καθώς και ως καφέ σε κόκκους για το σπίτι ή /και το γραφείο.

Τα  εύφορα ηφαιστειακά εδάφη της Papua New Guinea σε συνδυασμό με το θερμό τροπικό κλίμα της και το υψόμετρο καλλιέργειας συντελούν στην παραγωγή εντυπωσιακών ποικιλιών με έντονη την αίσθηση των βοτάνων, νότες ζουμερών κόκκινων φρούτων και λουλουδιών. Ο συγκεκριμένος καφές διαθέτει γεμάτο σώμα, σκούρο καβούρδισμα, μέτρια οξύτητα με χαρακτηριστική τραγανή αίσθηση από πιπεριά και δροσερά μυρωδικά. Ταιριάζει τόσο με αλμυρές όσο και γλυκές επιλογές, όπως τυρόπιτα και γλυκά με μαύρη σοκολάτα.


Τα πάντα για τον Καφέ στο Σπίτι
Στα καταστήματα Starbucks εκτός από 11 διαφορετικές ποικιλίες καφέ και τις νέες Starbucks Espresso Capsules, συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso*, έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε και όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μια τέλεια κούπα καφέ στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αυτή την άνοιξη, η συλλογή των Starbucks ανανεώθηκε και έχετε να διαλέξετε μέσα από μια πληθώρα νέων, μοντέρνων, κομψών και ποιοτικών αξεσουάρ καφέ σε όλα τα καταστήματα Starbucks. Ανεξάντλητες προτάσεις από μύλους άλεσης καφέ, διαφορετικές μηχανές ή αξεσουάρ παρασκευής και εκχύλισης καφέ, όπως γαλλική πρέσα, Pour Over, Syphon, Aeropress, κούπες, θερμός, και ποτήρια σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη. 

Τα Starbucks μοιράζονται μαζί σας το πάθος τους για τον καφέ καθημερινά μέσα από μια κούπα καφέ, ένα νέο ρόφημα, μια νέα ποικιλία, νέα αξεσουάρ και σεμινάρια που φτιάχνουν με αγάπη για εσάς!

* Εμπορική επωνυμία τρίτου που δεν φέρει καμία σύνδεση με τη Starbucks Coffee Company

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ