Market

O μαγικός κόσμος της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα, και αυτόν τον Ιανουάριο τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

115151-718269.jpg
Market News
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
disney_channel_logo.svg_.jpg

Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά – Βασίλισσα για μια μέρα
Πρεμιέρα σειράς και ειδική προβολή, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στις 16:00
Η επιτυχημένη ταινία της Disney, Μαλλιά Κουβάρια, ήταν τόσο δημοφιλής, που πλέον υπάρχει και σειρά βασισμένη στον ομώνυμο τίτλο, η οποία ξεκινάει με ένα διπλό επεισόδιο με τον τίτλο Βασίλισσα για μια μέρα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 16:00.
Η Μandy Moore και ο Zachary Levi αναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Ραπουνζέλ και Γιουτζίν αντίστοιχα σε αυτήν την άκρως διασκεδαστική σειρά κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στην επιτυχημένη ταινία της Disney, που είναι και γνωστό παραμύθι! Στην ειδική προβολή Βασίλισσα για μια μέρα, η Ραπουνζέλ είναι ενθουσιασμένη που έχει την πρώτη της ευκαιρία να κυβερνήσει τη χώρα, όταν ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα εγκαταλείπουν την πόλη για να γιορτάσουν την επέτειό τους. Όταν όμως μια φοβερή χιονοθύελλα απειλεί να καταστρέψει την Κορόνα, η Πριγκίπισσα βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποιες πιεστικές αποφάσεις.
Το επεισόδιο Βασίλισσα για μια μέρα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου στις 16:00.
Η σειρά Μαλλιά Κουβάρια: Η σειρά θα προβάλλεται τις καθημερινές από Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 16:00, στο κανάλι της Disney.


Η Απίθανη Χάρλεϋ
Ειδική προβολή
Από Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 16:30
Η επιτυχημένη σειρά Η Απίθανη Χάρλεϋ συνεχίζεται αυτό το μήνα, με νέα επεισόδια τις καθημερινές από τη Δευτέρα 22 μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου (εκτός από Παρασκευή 26) στις 16:30.
Η Χάρλεϋ Ντίαζ προέρχεται από μία οικογένεια με επτά παιδιά και είναι η μεσαία κόρη! Αποφασισμένη να βρει εφευρετικούς τρόπους για να ξεχωρίσει, πρέπει να μάθει να επιβιώνει ανάμεσα στις προκλήσεις της όχι και τόσο συνηθισμένου μεγέθους οικογένειάς της. Με πολλή αφοσίωση, η Χάρλεϋ και η οικογένειά της θα αποδείξουν πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα –όσο παραμένουν ενωμένοι! Στο πρώτο από αυτά τα νέα επεισόδια με τίτλο Το πανέξυπνο αγόρι, η Χάρλεϋ, η Ρέιτσελ, ο Τζόρτζι και ο Ίθαν διασκεδάζουν στον ανοιξιάτικο χορό του σχολείου τους, ενώ ο Λούι και ο Μπιστ κατασκηνώνουν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.
Τα νέα επεισόδια της Απίθανης Χάρλεϋ προβάλλονται τις καθημερινές, από τη Δευτέρα 22 μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου (εκτός από την Παρασκευή) στις 16:30.


Disney Μαγειρέματα
Νέα επεισόδια
Σαββατοκύριακα από 20 Ιανουαρίου στις 09:50
Η δημοφιλής σειρά μαγειρικής Disney Μαγειρέματα συνεχίζεται στο κανάλι της Disney αυτό τον μήνα, με νέα επεισόδια, τα σαββατοκύριακα, ξεκινώντας από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 09:50.
Το πρόγραμμα Disney Μαγειρέματα αφορά μια σειρά μαγειρικής που διοργανώνεται στη Νότια Αφρική, όπου πέντε νέοι μαθαίνουν τα βασικά στοιχεία της μαγειρικής και ταξιδεύουν σε όλο το Δυτικό Ακρωτήριο, για να ανακαλύψουν τις φάσεις που περνάνε τα φαγητά πριν μπουν στα καταστήματα. Οι νέοι σεφ ξεκινούν την εξερεύνηση της προέλευσης των τροφίμων πριν αυτά φθάσουν στα τραπέζια μας, ενώ μετά επιστρέφουν στην κουζίνα για να μας δείξουν μερικές λιχουδιές. Πρωταγωνιστούν η Kirsten Mohamed και ο Mthunzi Ntoy.
Η σειρά Disney Μαγειρέματα συνεχίζεται με νέα επεισόδια τα σαββατοκύριακα από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 09:50 στο κανάλι της Disney.


Ο Άλεξ και η Παρέα του – Πώς να μεγαλώσεις χωρίς τη βοήθεια των γονιών σου
Πρεμιέρα ταινίας
Παρασκευή 26 Ιανουαρίου at 16:30
Αυτό το μήνα το κανάλι της Disney έχει μια υπέροχη νέα ταινία για να διασκεδάσει τους θεατές της με τίτλο Πώς να μεγαλώσεις χωρίς τη βοήθεια των γονιών σου. Βασισμένη σε χαρακτήρες από τη σειρά της Disney, κάνει την πρεμιέρα της την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 16:30.
O Άλεξ, σχημάτισε μπάντα με τους φίλους του, τον Κρίστιαν, την Έμμα και τον Σαμ. Όταν το ραδιόφωνο ανακοινώνει μια συναυλία για μουσικές ομάδες τοπικών γυμνασίων, η μπάντα  προετοιμάζεται να συμμετάσχει. Αλλά ο νέος, πολύ αυστηρός διευθυντής του σχολείου τους αντιτίθεται. Θα ξεπεράσουν οι ήρωές μας τα εμπόδια που δημιουργούνται όχι μόνο από τον διευθυντή, αλλά και από τους γονείς που φαίνονται απρόθυμοι να στηρίξουν τα όνειρά τους;
Η ταινία Πώς να μεγαλώσεις χωρίς τη βοήθεια των γονιών σου ξεκινά την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 16:30.


Ξεκαρδιστικές Διακοπές
Ειδική Προβολή
Καθημερινά μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στις 12:00
Αυτό τον Ιανουάριο το κανάλι της Disney μάζεψε τις πιο αστείες σειρές που έχει, σε ένα πακέτο προβολών κάθε μέρα μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 12:00.
Οι σειρές που θα προβάλλονται περιλαμβάνουν Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά, Μακριά από το Σπίτι, Ξενοδοχείο για Τέρατα: Η Σειρά, Η Απίθανη Χάρλεϋ και Μπιζάρντβαρκ
Οι Ξεκαρδιστικές Διακοπές προβάλλονται κάθε μέρα μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 12:00!


Every Episode Ever: That's So Raven
Προβολή: Κάθε μέρα μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στις 11:05
Η καινούργια χρονιά είναι εδώ, με την έναρξη της νέας συναρπαστικής σειράς το Το Σπίτι της Ρέιβεν. Πριν από αυτό, το κανάλι της Disney θα προβάλλει κάθε επεισόδιο της αρχικής σειράς That’s So Raven, η οποία ήταν στο κανάλι από το 2003-2007, κάθε μέρα από τις 16 Ιανουαρίου στις 11:05.
Η Ρέιβεν είναι μια συνηθισμένη έφηβη, εκτός από ένα πράγμα –μπορεί να δει το μέλλον! Αυτό θα έπρεπε να είναι μια μεγάλη βοήθεια για τα συνήθη εφηβικά προβλήματα και τραύματα, αλλά το αντίθετο φαίνεται να είναι αλήθεια. Κάθε φορά που έχει ένα προαίσθημα και προσπαθεί να αλλάξει το μέλλον, πάντα μοιάζει να πηγαίνει τρομερά λάθος....
Πριν ξεκινήσει το Σπίτι της Ρέιβεν, όλα τα επεισόδια της σειράς That's So Raven θα προβάλλονται, σε ένα καθημερινό πακέτο επεισοδίων μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στις 11:05.


Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι
Νέα επεισόδια
Καθημερινές από 22 Ιανουαρίου στις 17:00
Η Γκόλντι και ο φίλος της το Αρκουδάκι επιστρέφουν για τον νέο χρόνο, με πολλές νέες χαρούμενες περιπέτειες στην δεύτερη σεζόν (καθημερινές από 22 Ιανουαρίου στις 17:00).
Η Χρυσομαλλούσα, το γενναίο και περιπετειώδες κορίτσι με τα χρυσαφένια μαλλιά, και το Αρκουδάκι, η μικρότερη αρκούδα από την περίφημη ιστορία, έχουν γίνει οι αχώριστοι καλύτεροι φίλοι που πηγαίνουν σε περιπέτειες στο παραμυθένιο δάσος μαζί με γνωστούς χαρακτήρες παιδικών παραμυθιών.
Στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν Η μεγάλη περιπέτεια της Γκόλντι (καθημερινές από 22 Ιανουαρίου στις 17:00) τη βλέπουμε να ταξιδεύει στο φεγγάρι για να φέρει μια φεγγαρόπετρα για το φιλαράκι της, ενώ συναντά ένα απροσδόκητο εμπόδιο, και χρειάζεται την βοήθεια της κυρίας Λοκς…
Νέα επεισόδια της σειράς Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι προβάλλονται τις καθημερινές από 22 Ιανουαρίου στις 17:00.


Διπλή Διασκέδαση
Ειδική Προβολή
Καθημερινές από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 09:00
Το κανάλι Disney Junior διπλασιάζει την διασκέδαση!
Οι θεατές μπορούν να συντονιστούν τις καθημερινές από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου από τις 09:00 μέχρι τις 12:30 για να παρακολουθήσουν διπλά επεισόδια, το ένα μετά το άλλο από πολλές κορυφαίες σειρές μας. Οι σειρές που προβάλλονται περιλαμβάνουν διπλά επεισόδια από αγαπημένες σειρές όπως Η Φρουρά των Λιονταριών, Ήρωες με Πυτζάμες, Η Σερίφης Κάλι και η Σοφία η Πριγκίπισσα.
Τα επεισόδια της Διπλής Διασκέδασης προβάλλεται τις καθημερινές από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 09:00.


ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ειδική Προβολή
Καθημερινές από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 16:00
Τα απογεύματα γίνονται πολύ ιδιαίτερα αυτό τον Ιανουάριο με αφιερώματα που περιλαμβάνουν αγαπημένους φίλους από το κανάλι Disney Junior όπως και νέα επεισόδια του Μάιλς του Αύριο (καθημερινές από 08 Ιανουαρίου στις 16:00).
Ο Μάιλς του Αύριο ξεκινά την διασκέδαση στις 15:00, και ακολουθούν αφιερώματα στις 15:05 όπως η Μικρή Γιατρός: Ταξίδι στην Παιχνιδούπολη και Σοφία η Πριγκίπισσα: Τα Μαγικά Νησιά
Οι καθημερινές είναι ιδιαίτερες στο κανάλι Disney Junior από 08 Ιανουαρίου στις 16:00.


Ο Νόμος του Μάιλο Μέρφι-Χάσαμε τον Μάιλο
Ειδική πρεμιέρα και επεισόδια
Κάθε μέρα από Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 17:15
Ο επιρρεπής στις καταστροφές ήρωας Μάιλο επιστρέφει με νέα επεισόδια της σειράς Ο Νόμος του Μάιλο Μέρφι: Χάσαμε τον Μάιλο, που θα προβάλλονται από την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στις 17:15, ξεκινώντας με διπλό επεισόδιο ειδικής διάρκειας με το όνομα Χάσαμε τον Μάιλο.
Όταν ο Κάβεντις και η Ντακότα σταματούν τον Μάιλο από την καταστροφή ενός φυτού φιστικιού, επηρεάζουν πολύ το μέλλον. Τα φυτά φιστικιάς επιβιώνουν, αποκτούν αισθήσεις και αναλαμβάνουν τον πλανήτη. Ο Μάιλο και η συμμορία αντιμετωπίζουν τα εξελιγμένα φυτά φιστικιάς για να σώσουν τον κόσμο.
Η σειρά προβάλλεται από Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 17:15 ακολουθούμενο από καθημερινά επεισόδια του Νόμου του Μάιλο Μέρφι την ίδια ώρα για το υπόλοιπο μήνα.


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ
Ειδική Προβολή
Σαββατοκύριακα από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 10:20
Τα σαββατοκύριακα μόλις «ξεσηκώθηκαν» στο Disney XD, μιας και προσπαθούμε να αποφασίσουμε ποιος είναι ο πιο κακός χαρακτήρας στο κανάλι! Ποιος είναι άραγε ο ποιος καλός-κακός; (σαββατοκύριακα από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 10:20).
Είναι μια δύσκολη απόφαση: Ποιος είναι ο πιο κακός χαρακτήρας στο XD; Ο Δόκτωρ Ντούφενσμιρτζ από την σειρά Φινέας και Φερμπ ή ο Μικρός Γεδεών από την σειρά Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls, ή μήπως κάποιος άλλος; Κάποιος χαρακτήρας από άλλη σειρά του XD, από τον Σπάιντερμαν, τους Βιονικούς Φίλους ή το
ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ; Οι θεατές θα αποφασίσουν!
Τα επεισόδια θα προβάλλονται τα σαββατοκύριακα, από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 10:20 στο κανάλι Disney XD.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ