Market

Miss Porto Carras 2017 η Maja Marcic

Στο Porto Carras Meliton 5* για 8η συνεχή χρονιά ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Miss Serbia 2017

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375268-774608.jpg

Ήταν ένας λαμπερός διαγωνισμός. Πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Porto Carras Meliton 5* και ανέδειξε Miss Porto Carras - Miss Serbia 2017 τη Maja Marcic. 

Το lobby του Porto Carras Meliton 5* κατακλύστηκε από νωρίς από υψηλούς καλεσμένους, με τις 21 φιναλίστ να εντυπωσιάζουν κοινό και κριτικούς, σε μια βραδιά γεμάτη νιάτα και ομορφιά.

Η κα Υλιάνα Στέγγου, Αντιπρόεδρος του Κτήματος Πόρτο Καρράς και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων Miss Porto Carras 2017, ευχαρίστησε ένθερμα, εκ μέρους της διοίκησης του Porto Carras, την κα Vesna De Vinca, διοργανώτρια του διαγωνισμού ομορφιάς, για την άψογη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση καθώς και για την επιλογή του Porto Carras για 8η συνεχή χρονιά για την προετοιμασία των σερβικών καλλιστείων στις εγκαταστάσεις του.

Οι παρευρισκόμενοι και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την ανακοίνωση των ονομάτων των πέντε φιναλίστ, Teodora Milic, Ivana Trisic, Maja Marcic, Nina Jovanovic και Sara Kostic. Miss Serbia 2017 τελικά αναδείχτηκε η καλλονή Maja Marcic, η οποία, συγκινημένη, παρέλαβε το στέμμα από τη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ