Market

H Converse λανσάρει τη συλλογή NBA Chuck Taylor All Star

H μεγάλη γιορτή της κουλτούρας του μπάσκετ

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375117-774267.jpg

Ήταν 1949, όταν στο νεοϊδρυθέν πρωτάθλημα NBA ουσιαστικά κάθε παίκτης φορούσε το εμβληματικό sneaker της Converse Chuck Taylor All Star. Τα χρόνια πέρασαν, με την Converse να παρέχει στους νέους παίκτες τα εργαλεία για να γράψουν τη δική τους ιστορία στο μπασκετικό σύμπαν.  

H Converse λανσάρει τη συλλογή NBA Chuck Taylor All Star. LA Lakers

H Converse λανσάρει τη συλλογή NBA Chuck Taylor All Star. LA Lakers

LA Lakers


Το 1975 υπογράφει με την Converse ο Julius «Dr. J» Erving, ένας παίκτης-θρύλος. Δημιουργός του «καρφώματος» από τη γραμμή ελεύθερης βολής, με ένα τολμηρό και αξεπέραστο στιλ παιξίματος, και φορώντας πάντα το signature μοντέλο του κλασσικού ProLeather, εδραίωσε την Converse στη συνείδηση του μπασκετόφιλου κοινού.  

Boston Celtics

Boston Celtics


Chicago Bulls

Chicago Bulls


NY Knicks


Cleveland Cavaliers


Στις 29 Σεπτεμβρίου η Converse λανσάρισε τη συλλογή του NBA, προσφέροντας στους φίλους του αθλήματος την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με τις αγαπημένες τους ομάδες, να ξαναζήσουν ιστορικές στιγμές, να ξανανιώσουν υπερηφάνεια για περιφανείς νίκες. Με τη συλλογή του ΝΒΑ, η Converse αποτίνει φόρο τιμής στο πιο σημαντικό επαγγελματικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του πλανήτη, τιμώντας τον πολιτισμό και την κουλτούρα του παιχνιδιού, καθώς και την επιρροή του στο streetstyle του σήμερα. 

H Converse λανσάρει τη συλλογή NBA Chuck Taylor All Star. Golden State Warriors

Golden State Warriors


Στην Ελλάδα διατίθενται τα Chuck Taylor All Star των ομάδων LA Lakers, Boston Celtics, Chicago Bulls, NY Knicks, Cleveland Cavaliers και Golden State Warriors αποκλειστικά στα καταστήματα Kix, FatSoles και Retro 33.


KixStores: Παναγίτσας 8, Κηφισιά, 2108010113 

Χαϊμαντά 19, Χαλάνδρι, 2106890246 

Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα, 210 8985407

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ